خیدی مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 98 پست خانوما میخوام عکس عشقمو بزارم جمع بشید فقطم ی بار میزارم بهش میخوره چطور پسری باشه؟کلا در موردش نظر بدید🙂و اینم بگم قدش ۱۷۰ هست دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤ 1400/02/10 | 13:59 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 چراقهرین سر اینکه گفته بود هر جا میری فقط بگو در جریان باشم بعد بروبعد بهش گفتم میخوام برم خونه دوستم گفت نمیخواد بری😐 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
roxana_r عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 512 فدات ولی خیلی حساس ک کفریم کرده😂 پسرا وقتی ی دختری رو دوست دارن روش حساسن😊😉 خدایا شکرت
fadaiiiiiiiii عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 7619 زندگی باهاشون سخته؟ ببین اگه قلبشو دستت بگیر نه......مثلا شوهرت ب اینکه توگروه مخطلت باشی سخت گیره یا مثلا بعضا مجازی زیاد خوش نیست یا مثلا دوست همیشه باخودش بری بیایی و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 پسرا وقتی ی دختری رو دوست دارن روش حساسن😊😉 ولی این اخلاقش منو اذیت میکنه اخه😔 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
توسکا_67 عضویت: 1399/10/03 تعداد پست: 8845 @توسکا_67 @مهتابی_سوخته مرسی عشخممم🥰😍💙💚💛🧡❤️ آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 ببین اگه قلبشو دستت بگیر نه......مثلا شوهرت ب اینکه توگروه مخطلت باشی سخت گیره یا مثلا بعضا مجازی ز ... ن ب این که تو مجازی باشم گیر نمیدهدوتامونم گروه مختلط نداریم و کلا بدش میادکلا بخوام جایی برم و طرز پوشش و کار کردن گیر میده دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
roxana_r عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 512 ولی این اخلاقش منو اذیت میکنه اخه😔 باهاش صحبت کن عزیزم😘❤ خدایا شکرت
سباااا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 19325 ماااچچچ😘💞 💋😘💑 من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....
سباااا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 19325 مرسی عشخممم🥰😍💙💚💛🧡❤️ بوووس😘😘💋💋😙😙 من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24302 سر اینکه گفته بود هر جا میری فقط بگو در جریان باشم بعد برو بعد بهش گفتم میخوام برم خونه دوستم گفت ن ... خوب گلم اگه دوستش داری بایدقیددوستاتوبزنی زندگی وایندت مهمترازدوستاته من ب خاطرخواست شوهرم همشونوکنارگذاشتم 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
fadaiiiiiiiii عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 7619 ن ب این که تو مجازی باشم گیر نمیده دوتامونم گروه مختلط نداریم و کلا بدش میاد کلا بخوام جایی برم و ... همین ک بدش میاد یعنی حساسه.....سعی باب دلش باشی اینجور مردا هرچی بحرفشون بری بیشتر رام میشن و خدایی بشدت برایم کافی است❤...
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 باهاش صحبت کن عزیزم😘❤ کردم منم اونروز رفتم خونه دوستم گوش ندادم بعدش قهر کردیم 😗😗 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 خوب گلم اگه دوستش داری بایدقیددوستاتوبزنی زندگی وایندت مهمترازدوستاته من ب خاطرخواست شوهرم همشونوکنا ... اخه عزیزم شما شوهرتونه این که فعلا شوهرم نشده دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 همین ک بدش میاد یعنی حساسه.....سعی باب دلش باشی اینجور مردا هرچی بحرفشون بری بیشتر رام میشن اره ولی نمیشه به خاطر اون از همه خوشی هام بزنم خودمم دوس ندارم پیش قدم بشم بهش پیام بدم اونم چند روزه وات و تل نیومده دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24302 اخه عزیزم شما شوهرتونه این که فعلا شوهرم نشده اره درست گلم توهم بهش بگووووهرموقع شوهرم شدی چشم .خیالشوراحت کن ک حرفشوگوش میکنی شایدازاینده نگرانه گلم 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔