خیدی مدیر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 98 پست خانوما میخوام عکس عشقمو بزارم جمع بشید فقطم ی بار میزارم بهش میخوره چطور پسری باشه؟کلا در موردش نظر بدید🙂و اینم بگم قدش ۱۷۰ هست دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤ 1400/02/10 | 13:59 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 اوف پس راهتون دروه ولی اگه تونستی براش یچیزی پست کن زندگی کوتاهه فقط زندگی کن روزت بخیر خوشبختانه سربازیش افتاده تهران بهم نزدیکه😂ولی خب دست خودش نیس که باید مرخصی بدنفدات😙 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24302 والا پول تو این زمونه حرف اول رو میزنه😂😂😂 اره بهش گفتم بعد سربازی عقد کنیم ۲_۳سال عقد بمونیم گفت ... منم پول برام مهم بودزن کچل شدم 😂ببین مبتوتی باشرایطش بسازی گلم خودتوبایدخوب بشناسی مطمئن باش سختی های زیادی پیش روداری ب روحیه خودت نگاه کن بعدتصمیم بگیر😘 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 منم پول برام مهم بودزن کچل شدم 😂 ببین مبتوتی باشرایطش بسازی گلم خودتوبایدخوب بشناسی مطمئن باش سختی ... خوشبخت باشی گلم مهم خوشبختیه😂😙اره ولی خب دوس دارم اون منتم رو بکشه ن من😡 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24302 خوشبخت باشی گلم مهم خوشبختیه😂😙 اره ولی خب دوس دارم اون منتم رو بکشه ن من😡 قربوووونت برم گلم همچنین😘بایدم منتتوبکشه ازاون خیلی سرتری 😍ایشالاخدابهترین هاروسرراهت میذاره وعاقبت بخیرمیشی🙏🌹 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 3690 قربوووونت برم گلم همچنین😘بایدم منتتوبکشه ازاون خیلی سرتری 😍ایشالاخدابهترین هاروسرراهت میذاره وعاقب ... خیلی لطف کردی بابت راهنمایی فدات بشم گلم همچنین 😗😗❤❤❤❤😗 دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
5127 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 24302 خیلی لطف کردی بابت راهنمایی فدات بشم گلم همچنین 😗😗❤❤❤❤😗 کاری نکردم شماهمتون ابجی کوچولوی منید😍خوشحال میشم بتونم بهتون کمکی کرده باشم 😘💞🌹موفق باشی عزیزم😘 💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔 💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
سباااا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 19336 قربون تو 💟💟 من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....
بانوی_اردیبهشت26 عضویت: 1388/07/04 تعداد پست: 24897 @دکمه_سر_آستینم @ماریمااه @آناتا @pariyajoooon @بانوی_ار ... 😘😘😘