2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 98 پست
اوف پس راهتون دروه ولی اگه تونستی براش یچیزی پست کن زندگی کوتاهه فقط زندگی کن روزت بخیر 

خوشبختانه سربازیش افتاده تهران بهم نزدیکه😂ولی خب دست خودش نیس که باید مرخصی بدن

فدات😙

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
والا پول تو این زمونه حرف اول رو میزنه😂😂😂 اره بهش گفتم بعد سربازی عقد کنیم ۲_۳سال عقد بمونیم گفت ...

منم پول برام مهم بودزن کچل شدم 😂

ببین مبتوتی باشرایطش بسازی گلم خودتوبایدخوب بشناسی مطمئن باش سختی های زیادی پیش روداری ب روحیه  خودت نگاه کن بعدتصمیم بگیر😘

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پول برام مهم بودزن کچل شدم 😂 ببین مبتوتی باشرایطش بسازی گلم خودتوبایدخوب بشناسی مطمئن باش سختی ...

خوشبخت باشی گلم مهم خوشبختیه😂😙

اره ولی خب دوس دارم اون منتم رو بکشه ن من😡

خوشبخت باشی گلم مهم خوشبختیه😂😙 اره ولی خب دوس دارم اون منتم رو بکشه ن من😡

قربوووونت برم گلم همچنین😘بایدم منتتوبکشه ازاون خیلی سرتری 😍ایشالاخدابهترین هاروسرراهت میذاره وعاقبت بخیرمیشی🙏🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
قربوووونت برم گلم همچنین😘بایدم منتتوبکشه ازاون خیلی سرتری 😍ایشالاخدابهترین هاروسرراهت میذاره وعاقب ...

خیلی لطف کردی بابت راهنمایی 

فدات بشم گلم همچنین 😗😗❤❤❤❤😗

خیلی لطف کردی بابت راهنمایی  فدات بشم گلم همچنین 😗😗❤❤❤❤😗

کاری نکردم شماهمتون ابجی کوچولوی منید😍خوشحال میشم بتونم بهتون کمکی کرده باشم 😘💞🌹موفق باشی عزیزم😘