2777
2789

خدا طول عمر با عزت و احترام و سلامتی بهش بده.  همین که هست روزی صدبار میگم خدایا شکرت . بابای من عید و تولدم زنگ نمیزنه . خودم میزنگم . پدرها خیلی بچه هاشون رو دوست دارن ولی بروز عواطفشون مشکل داره.  سیستمشون اینطوریع.  خدا همه پدرمادرا رو واسمون حفظ کنه . آمین

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من واقعا انتظاري ندارم بابام بهم زنگ  بزنه نميدونم چرا همش حس ميكنم وظيفه منه من بايد بهش ز بزن ...

من یا مامانم هرروز بهم زنگ میزنیم

مامانم گوشی رو میزاره رو بلندگو بابامم میشنوه اون بین بابامم یه سلام میده

دیر به دیر میرم بابام بعضی وقتا به مامانم میگه اینا نمیان 

مامانمم به من میگه که بابات دلش تنگ شده😬😀

داغ دلم تازه شد من بابام مرتب زنگ می زد روزی چند بار بعد رفتنش چشمم به تلفن خشک شد😭

خدا رحمتشون کنه عزیز دلم چقد دلم گرفت 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
بابای من وقتی خیلی خییلی محبتش قلمبه میشد یه کتک محکم به پشتم میزد😔 جدی میگما از فرط احساساتی شدن ...

فاتحه خوندم براشون

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
خیلی ناراحت شدم روحشون شاد خدا بهتون طاقت صبر بده  انشالله که دعای خیرشون پشت سرتونه کلی اتفاق ...

ممنون از محبتت عزیزم پدرم ادم پرسروصدا و مادرم بینهایت ساکت بود الان داغ هردوشون تو دلم خیلی سنگینی می کنه😞😞

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
بابای من سالی یکبار هم بهم زنگ نمیزنه .مادرم مرحوم شدن خیلی حس تنهایی میکنم کشور غریبم هستم دارم خفه ...

عزيز دلم خدا رحمتشون كنه🌸🌸

سعي كن بيشتر به شوهرت نزديك باشي و بهش محبت كني 

منم كشور غريبم ولي خداروشكر رابطم با شوهرم خوبه واسه همين خيلي خودمو درگير تلفن و چيزاي حاشيه اي نميكنم بيشتر رو زندگي خودم تمركز ميكنم

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
الهی خدا مامانتون رو بیامرزه براشون فاتحه خوندم

فدات شم عزیزم مرسی دستت درد نکنه منم ایت الکرسی برای پدر مرحومت میخونم🙏🤲

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
خدا رحمتشون کنه عزیز دلم چقد دلم گرفت 

وای بچه ها حلالم کنید اوقاتتون رو خراب کردم خداوند به دلتون ارامش عنایت کنه مرسی از شما عزیزم😘😘

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
تو زنگ بزن  فاتحه خوندم برا مادرت

مرسی گلم .خدا خیرت بده .من ازروی واتساب پیام صوتی میدم کلیپ‌میدم .ولی از وقتی ازدواج کرده انگار فراموشم کرده😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
من یا مامانم هرروز بهم زنگ میزنیم مامانم گوشی رو میزاره رو بلندگو بابامم میشنوه اون بین ب ...

عزيزم 😅😅 

خدا حفظشون كنه🌸🌸

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
مشکلم زنگ زدنش نیس مشکلم بی تفاوتیش نسبت به منه😑خیلی بی تفاوته من روزای سختی رو داشتم ی دختر ۱۶ سال ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن

منکه جای شما نیستم شاید شما خیلی سختی کشیدی

من از ذیدگاه خودم حرف زدم

زندگیت خوبه؟ شوهرت محبت میکنه؟ 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
مرسی گلم .خدا خیرت بده .من ازروی واتساب پیام صوتی میدم کلیپ‌میدم .ولی از وقتی ازدواج کرده انگار فرام ...

عزیزم 

دلت شاد شه ایشالا 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من