2777
2789
داغ دلم تازه شد من بابام مرتب زنگ می زد روزی چند بار بعد رفتنش چشمم به تلفن خشک شد😭

خیلی ناراحت شدم روحشون شاد خدا بهتون طاقت صبر بده 

انشالله که دعای خیرشون پشت سرتونه کلی اتفاق خوب بیفته توزندگیتون🌸

چرا؟

والا من ب این فک میکنم بابام میرفته سر کار پولشو میداد ما یعنی خیلی خداییش سخاوت داشته 

خب نسل قبل فک میکنن وظیفه کوچیکتره زنگ و اینا

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابای من سالی یکبار هم بهم زنگ نمیزنه .مادرم مرحوم شدن خیلی حس تنهایی میکنم کشور غریبم هستم دارم خفه میشم😔😔😔😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
دقیقا مثل بابای من

من واقعا انتظاري ندارم بابام بهم زنگ  بزنه نميدونم چرا همش حس ميكنم وظيفه منه من بايد بهش ز بزنم 

البته چنين حسي نسبت به مادرم ندارم😁😁

من يه بار بزنم انتظار دارم دفعه بعد اون بزنه 😁😁ولي درمورد بابام اصلا

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
تو چی بهش زنگ میزدی؟من خیلی دلم میخاد بهش زنگ بزنم خیلی دلم براش تنگ میشه ولی اون هیچ موقع ی قدم سمت ...

عزیز دلم این که غصه نداره بیشتر بابا ها این شکلی هستن خودت باید بهش زنگ بزنی باهاش حرف بزنی بری دیدنش وقتی دیدیش بپری تو بغلش و هزارتا بوس از سر تا پاش بگیری به زور دستش رو بگیری ببری خونت نمیدونی بابا ها هم دلشون اینا رو میخواد ولی روشون نمیشه لعنت بهت کرونا امسال عید چقد دلم میخواست بابامو بغل کنم ببوسمش ولی نشد دو نفری چند دقیقه بهم زل زدیم میدونم اونم دلش می‌خواست مثل همیشه بپرم تو بغلش سرمو بزارم رو سینش یه ریز قربون صدقش برم و بوسش کنم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
داغ دلم تازه شد من بابام مرتب زنگ می زد روزی چند بار بعد رفتنش چشمم به تلفن خشک شد😭

خدا رحمتش کنه بابام اینجوری نبود مادرم اینجوری بود که مرحوم شدن😔😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

دو تا فاتحه خوندم برا امضات 

معمولن درونگرا ها دست به تلفنشون خوب نیست

ولی تاجایی ک میدونم تو باید بهش بزنگی:|

کاش امروز یکی بیاد یه خبر خوب بهت بده، که جیغ بکشی بگی واااای خدا جونم باورم نمیشه، همینقدر خوشگل ذوق کنی♡         -                                                                                                                             روح هایی که متعلق به همند، همیشه راهی به هم پیدا میکنند♡
کم نذاشته ولی خیلی همیشه نسبت بهم بی تفاوت بوده مگه همه چی پول و غذا و لباسه اون چیزی رو که من میخوا ...

به بابات ربط نده

باباهای ماهم بی احساس بودن ولی ما با احساسیم

رو خودت کار کن

زن با مرد فرق داره

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
بابای من سالی یکبار هم بهم زنگ نمیزنه .مادرم مرحوم شدن خیلی حس تنهایی میکنم کشور غریبم هستم دارم خفه ...

تو زنگ بزن 

فاتحه خوندم برا مادرت 

پدر من عید به عید و تولد به تولدم زنگ نمیزنه اما بهترین بابای دنیاست مگه محبت به تلفنه؟!  من ...

مشکلم زنگ زدنش نیس مشکلم بی تفاوتیش نسبت به منه😑خیلی بی تفاوته من روزای سختی رو داشتم ی دختر ۱۶ ساله توی یک شهر غریب یکبار نیومد ببینه من کجا دارم زندگی میکنم دارم چکار میکنم😑دوسال یکبار اونم یک شب میاد خونم در صورتی ک شوهر من انقدر بهش احترام میزاره انقدر تحویلش میگیره انقدر به من احترام میزاره ولی نمیبینه هیچی رو نمیبینه همیشه آرزومه ک زودتر بمیرم تا یکم متوجه بشه چقدر نسبت به من کوتاهی کرده😑