تو چی بهش زنگ میزدی؟من خیلی دلم میخاد بهش زنگ بزنم خیلی دلم براش تنگ میشه ولی اون هیچ موقع ی قدم سمت ...
عزیز دلم این که غصه نداره بیشتر بابا ها این شکلی هستن خودت باید بهش زنگ بزنی باهاش حرف بزنی بری دیدنش وقتی دیدیش بپری تو بغلش و هزارتا بوس از سر تا پاش بگیری به زور دستش رو بگیری ببری خونت نمیدونی بابا ها هم دلشون اینا رو میخواد ولی روشون نمیشه لعنت بهت کرونا امسال عید چقد دلم میخواست بابامو بغل کنم ببوسمش ولی نشد دو نفری چند دقیقه بهم زل زدیم میدونم اونم دلش میخواست مثل همیشه بپرم تو بغلش سرمو بزارم رو سینش یه ریز قربون صدقش برم و بوسش کنم
دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
کاش امروز یکی بیاد یه خبر خوب بهت بده، که جیغ بکشی بگی واااای خدا جونم باورم نمیشه، همینقدر خوشگل ذوق کنی♡ - روح هایی که متعلق به همند، همیشه راهی به هم پیدا میکنند♡
پدر من عید به عید و تولد به تولدم زنگ نمیزنه اما بهترین بابای دنیاست مگه محبت به تلفنه؟! من ...
مشکلم زنگ زدنش نیس مشکلم بی تفاوتیش نسبت به منه😑خیلی بی تفاوته من روزای سختی رو داشتم ی دختر ۱۶ ساله توی یک شهر غریب یکبار نیومد ببینه من کجا دارم زندگی میکنم دارم چکار میکنم😑دوسال یکبار اونم یک شب میاد خونم در صورتی ک شوهر من انقدر بهش احترام میزاره انقدر تحویلش میگیره انقدر به من احترام میزاره ولی نمیبینه هیچی رو نمیبینه همیشه آرزومه ک زودتر بمیرم تا یکم متوجه بشه چقدر نسبت به من کوتاهی کرده😑