2777
2789
تو چی بهش زنگ میزدی؟من خیلی دلم میخاد بهش زنگ بزنم خیلی دلم براش تنگ میشه ولی اون هیچ موقع ی قدم سمت ...

پدر من احساسی بود و پر از عشق احساسشو بروز میداد..همه پدرا سرشار از عشقن منتها ی سریا بروز نمیدن

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂بابای من قربونش برم همینام زنگ نمیزنه  خودم زنگش میزنم  همین ک اسممو میدونه شاهکار ...

چطور کنار میای با این قضیه من دوبار زنگ زدم دیدم عین خیالش نیس دیگه نزدم😪

پدر من عید به عید و تولد به تولدم زنگ نمیزنه اما بهترین بابای دنیاست

مگه محبت به تلفنه؟! 

من خودمم زیاد اهل تلفن نیستم اما در جای خودش محبتمو دارم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
تو چی بهش زنگ میزدی؟من خیلی دلم میخاد بهش زنگ بزنم خیلی دلم براش تنگ میشه ولی اون هیچ موقع ی قدم سمت ...

چه انتظاراتی از پدرا داری

پدر زنگ بزنه؟

پدر بغل کنه؟

بوس کنه؟

خونت بیاد؟؟:

همه ایناکرارو همیشه من میکردم

باباها بلد نیستن

و بگم پدرم عاشقم بود ولی عشق همیشه نشون دادنش با اینکارا نیست

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
از من اصلا زنگ نمیزنه

از منم نميزنه😅😅

ولي من يه هفته نزنم به مامانم گله و شكايت ميكنه كه دخترم فراموشم كرده مامانمم فوري به من انتقال ميده🙂🙂

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
چطور کنار میای با این قضیه من دوبار زنگ زدم دیدم عین خیالش نیس دیگه نزدم😪

بابا سخت نگیر 

البته الان خونه بابامم قبلا ک متاهل بودم اینطوری بود

مردا مث ما زن ها نیستن 

میدونی مپ ک همین ک سایش بالا سرمه خدا رو شکر میکنم حاضرم زنگ نزنه ولی سلامت باشه 

😂من تک دخترم بابام ی وقتایی ب اسم عمه هام اصلا صدام میزنه 

تو این شرایط اقتصادی و بعد اینهمه کار و تلاش ک بابا و مامانی ما کردن و میکنن محبتشون میرسونه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

بابای من وقتی خیلی خییلی محبتش قلمبه میشد یه کتک محکم به پشتم میزد😔

جدی میگما

از فرط احساساتی شدن فقط میزد محکم که دردم میگرفت

میدونستم بلد نیست بغل و بوس

هیلی هم پدر خوبی بود

پدر آسمونی من

تک دختر بودم

و نزدیک رفتنشم ازش پرسیدم بهترین روز زندگیت کی بود

گفت روزی که تو به دنیا اومدی

بدون محبت به زنگ و اومدن نیست

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
از منم نميزنه😅😅 ولي من يه هفته نزنم به مامانم گله و شكايت ميكنه كه دخترم فراموشم كرده مامانم ...

زنده باشن 

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
من زنگ میزدم بعضی از پدرا سخته براشون کلامی محبت کنن شرایط شما رو نمیدونم پدرتون براتون تو زندگی مگ ...

کم نذاشته ولی خیلی همیشه نسبت بهم بی تفاوت بوده مگه همه چی پول و غذا و لباسه اون چیزی رو که من میخواستم هیچ وقت بهم نداد ی موجود بی احساس رو باور آورد ک الان حتی نمیتونه حتی به شوهرش ابراز علاقه کنه😑