2777
2789
بنظرم شما رودربایستی رو بزار کنار باهاشون با ملایمت حرف بزن و ناراحتی هات رو بگو شاید صحبت کردن ...

اصلا غرورم اجازه نمیده میدونم مسخرست و من روند  بدتر بابام رو در پیش گرفتم من کلا در ماه یک شب میبینمشون اونم خودم میرم به اصرار همسرم کینه شونو به دل گرفتم خودشونم میدونند ولی یکجوری بار اومدم از بچگی ک اگر تو دنیا تنهای تنها هم باشم خودم میتونم گلیممو از آب بکشم بیرون

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اصلا غرورم اجازه نمیده میدونم مسخرست و من روند  بدتر بابام رو در پیش گرفتم من کلا در ماه یک شب ...

خب خودت داری سخت میکنی شرایط رو بنظرم این کدورت انقد طولانی شده که آرامشت رو بهم ریخته

هیچ چی بهتر از رها کردن بخشش نیست خودت عذاب میکشی بیشتر

چقدر خوبه ک میتونی ببخشی و نادیده بگیری من نمیتونم من خیلی سخت میگیرم من اعصابم بهم میریزه که نادیده ...

نمیدونم خودم هم بجز بابا مامانم با کس دیگه ای اینجوری نیستم ها به داداشم وقتی میخواد تیکه بندازه میگه دخترا انقد پاچه خواری میکنن که کسی ما رو نمیبینه البته من تک دخترم ولی منظورش منم در کل ادم مغروری هستم و از این خصلت خودم بدم میاد ولی بابام قربونش برم من حتی نگاهش هم دیونه میکنه البته بگم از وقتی خودم مادر شدم این رفتارام خیلی بیشتر شده حس میکنم اون موقع ها چقدر بچه بودم غرور داشتم پیش پدر و مادرم

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
بنظرم شما رودربایستی رو بزار کنار باهاشون با ملایمت حرف بزن و ناراحتی هات رو بگو شاید صحبت کردن ...

من عموهامو دایی هام بیشتر بهم ابراز علاقه می کنند و بهم سر میزنند و ازم خبر دارن در صورتی ک من همیشه فرزند صالحی بودم براشون آدم مگه از یک بچه چی میخاد اینکه ک هم سالم باشه هم صالح باشه هم مودب باشه هم احترام نگه داره هم مطیع باشه و هم تحصیل کرده باشه هم هنرمند باشه هم کلا همه مثالش بزنند ولی متاسفانه خانواده من اینا رو ندیدن هیچ وقت😑😑من همون بچه مردمی بودم که اطرافیانمون میزدن تو سر بچه هاشون ولی خانواده من نمیبینند اینو نمیبینند آدم خوابو میشه بیدار کرد ولی کسی ک خودشو زده بخواب رو ن😑

برا خودت بنویس هرچی رو که نمیتونی به زبون بیاری تا سبک بشی اگه شرایطش رو داری یه مشاور خوب پیدا کن ب ...

من بخدا بعضی وقتا شرمندش میشم😑

میگه تو بوس نکن ولی من میکنم تو بغل نکن من میکنم میگه من نمیدونم چکار خوبی کردم ک خدا تو رو به من داده من تو خوابم نمیدیدم همچین زنی رو در صورتی ک من براش هیچکاری نکردم هیچوقت😫یبار یه نفر بهم گفت خوشبحالت گفتم چرا گفت تو که انقدر خوشگلی حتما شوهرت خیلی دوست داره میخواستم بهش بگم کاش تو دل من بودی ک ببینی چقدر افسردم چقدر دل مردم از بچگی اون چیزیو ک میخواستم به من ندادن من بچه بدی نبودم ولی پدر و مادرمم همچین عالی نبودن  من حقمو نمیبخشم بهشون هیچ وقت چون خدا خودش شاهده

مرسی گلم با همدریت گلم من خیلی دلم میخاد با شوهرم رفیق باشم ولی اون اینجوری نیست خیلی خودشه میکشه 😔

آخي 

عزيزم اميدوارم زندگي زناشوييت خوب بشه گلم 

اينجا يه سري تاپيكا هست فك كنم بتونه بهت كمك كنه 

مثل تاپيكاي 

@دختر_گرانبها    

@گلبوته__خانوم    

@بانوآرتمیس   

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
آخي  عزيزم اميدوارم زندگي زناشوييت خوب بشه گلم  اينجا يه سري تاپيكا هست فك كنم بتونه بهت ...

مرسی  گلم

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏