2777
2789
وای بچه ها حلالم کنید اوقاتتون رو خراب کردم خداوند به دلتون ارامش عنایت کنه مرسی از شما عزیزم😘😘

نه عزیز دلم اتفاقا ازت ممنونم یادم انداختی چه موجودات با ارزشی کنارم هستن نمیدونی چقدر عاشق بابا مامانم هستم خدا به دلت صبر بده امیدوارم تا ابد روحشون شاد باشه 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
عزيز دلم خدا رحمتشون كنه🌸🌸 سعي كن بيشتر به شوهرت نزديك باشي و بهش محبت كني  منم كشور غريبم ...

مرسی گلم با همدریت گلم من خیلی دلم میخاد با شوهرم رفیق باشم ولی اون اینجوری نیست خیلی خودشه میکشه 😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بعضی آدما بیمهرن بعضی آدما هم بروز نمیدن منم آدمیم که بروز نمیدم علاقم رو بخاطر این رفتارمم خیلی ضربه خوردم بهم انگ بی عاطفه بودن و مغرور بودن زدن

باز من یه زنم 

بیشتر مردا هم همینن 

بنظرم مشکلتون رو با پدرتون در میون بزارین بگین که ناراحتین

عزیز دلم این که غصه نداره بیشتر بابا ها این شکلی هستن خودت باید بهش زنگ بزنی باهاش حرف بزنی بری دیدن ...

من در حالت عادی درونگرام ولی از بچگی به من عاطفه و عشق یاد داده نشده یعنی ندیدم واقعا ندیدم من اصلا نمیتونم اینکارو بکنم خواهرم ولی میکنه با اینکه بابام پسش میزنه بعضی وقتا ولی بازم میکنه ولی من غرورم زیاده نمیتونم ولی همون خواهرم یبار همسرم داشت موهای منو میبافت واقعا حسرت رو تو چشماش دیدم ک همسرمم دید و بهش گفت بدو بیا موهاتو ببافم خواهر من با شوهر من راحت تره تا بابام من به داییم خیلی راحتر ابراز احساسات میکنم تا بابام چون بابام بهم راه نمیده اصلا

من هميشه خودم بهش ز ميزنم منتظر نميمونم اون بزنه 

آفرین بهت👏👏👏👏

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

پدر من بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا بد

ولی موقعایی که بده از خوباش بیشتره برای همین بهش حس خاصی ندارم موقع هایی هم که بد اخلاق میشه حس تنفر بهش دارم

ننم میگه یره چقد موخسبی خیکی میری ایجوری درست نی  من به فدای مشهد
عزیزم خودتو ناراحت نکن منکه جای شما نیستم شاید شما خیلی سختی کشیدی من از ذیدگاه خودم حرف زدم زندگ ...

من همسرم انگار بابامه من راه میرم فقط قربون صدقم میره اصلا هم براش مهم نیس جلو غریبه و آشنا ولی منم خیلی دوسش دارم ولی منتها اصلا نمیتونم ابراز کنم یجور تابو شده برام یجور ترس ی جور غرور کاذب احمقانه شخصیت من دقیقا شبیه پگاه تو فیلم عاشقانه و گیسو دقیقا همون دوست دارم اطرافیانمو ولی نمیتونم بگم چون از بچگی یاد نگرفتم چون تو بچگی سرکوب شدم😑😑😑

من همسرم انگار بابامه من راه میرم فقط قربون صدقم میره اصلا هم براش مهم نیس جلو غریبه و آشنا ولی منم ...

خب اشتباه میکنی دیگه

پدرتم همین اخلاقو داره عزیزم ایشونم شما رو دوست داره اما به دلایلی که برای خودش توجیه پذیره ابراز نمیکنه

شما حداقل راه ایشونو نرو

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من در حالت عادی درونگرام ولی از بچگی به من عاطفه و عشق یاد داده نشده یعنی ندیدم واقعا ندیدم من اصلا ...

بابای منم سرده خیلی زیاد انقد باهام رسمی برخورد میکنه هر کی ندونه فکر میکنه هفت پشت غریبه هست خودم زورکی میرم گردنش اویزون میشم راستش وقتی تو جمع میبوسمش گاهی خجالت میکشه و قرمز میشه وقتی میرم خونه بابام انقد آتیش میسوزونم که کفرش دربیاد حتی داداشمامو بغل میکنم میبوسم میبینم با اینکه هیچ عکس العملی انجام نمیده ولی چقد چشماش از شادی برق میزنه عاشق اون نگاهشم 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
عزیزم بعضی آدما بیمهرن بعضی آدما هم بروز نمیدن منم آدمیم که بروز نمیدم علاقم رو بخاطر این رفتارمم خی ...

من از بچگی خیلی بچه آرومی و مطیعی بودم الانم اگر خانوادم هر مشکلی داشته باشند همیشه کمکشونم ولی اونا هیچوقت اینکارو نکردن قبل از ازدواجم ک کلا عاطف ندیدم دروغ نگم مامانم چرا زیاد ولی انقدر سر هیچ و پوچ باهام دعوا میکرد و حتی کتک در صورتی ک من اصلا یک قدم کجم نداشتم بعدم که ازدواج کردم کلا بریده شدم ازشون شب ها روزهایی بود ک تو تب میسوختم و خبر داشتند ولی نیومدن پیشم میتونستن نیومدن ولی یعنی هیچی از من نمیدونند الان تنها کسی ک هر روز مدام بهم زنگ میزنه خواهرمه😪

خب اشتباه میکنی دیگه پدرتم همین اخلاقو داره عزیزم ایشونم شما رو دوست داره اما به دلایلی که برای خود ...

ی مدت پیش روانشناس رفتم بهتر شدم اوایل که افتضاح بودم شوهرم از دستم گریه میکرد چون خودش واقعا عاشقمه یه چیز عجیب خودمم تحت فشار بودم نمیتونستم😑الان بهترم باهمه خوبم ولی با بابام هیچ وقت حرفی برای گفتن ندارم خیلی هیلی بی تفاوته خیلی عجیبه😑

من از بچگی خیلی بچه آرومی و مطیعی بودم الانم اگر خانوادم هر مشکلی داشته باشند همیشه کمکشونم ولی اونا ...

بنظرم شما رودربایستی رو بزار کنار باهاشون با ملایمت حرف بزن و ناراحتی هات رو بگو شاید صحبت کردن نتیجه بده 

حداقلش اینه اگه شرایط بهترم نشد حرف دلت زدی و پیش وجدان خودت شرمنده نیستی که بعدا بگی میشد باهاشون ارتباط داشته باشم ولی تلاش نکردم و دلت هم آروم میگیره

بابای منم سرده خیلی زیاد انقد باهام رسمی برخورد میکنه هر کی ندونه فکر میکنه هفت پشت غریبه هست خودم ز ...

چقدر خوبه ک میتونی ببخشی و نادیده بگیری من نمیتونم من خیلی سخت میگیرم من اعصابم بهم میریزه که نادیده گرفته بشم😭