2777
2789
توام ازمشکلات اون موقع بگواروم کنیم همو

چیزی جز عذاب وجود نداره 

با فکر کردن بهش اصلا خودتو ناراحت نکن 

تو الان موفق شدی 

زندگی جدیدت رو شروع کن دوستم

ب حکمتش دل بسپار✨                                      اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨   🎈99/7/7    ‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم توروخدادعام کن بتونم

وقتی الان تونستی حتمااااا میتونی عزیزم 

الان وقت اذان از ته دلم از خدا میخوام دیگه هیچ وقت بخاطر این موضوع ذره ای اذیت نشی

ب حکمتش دل بسپار✨                                      اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨   🎈99/7/7    ‌
توام ازمشکلات اون موقع بگواروم کنیم همو

چی بگم خانومی اون موقعها رو اصلا دوست ندارم 😞 اون زمان خونه مادر شوهرم تو یه اتاق 3×4زندگی میکردیم خیلی سخت بود با شوهرم سنتی ازدواج کردیم پسر داییم بود و منو پدر مادرش بهش پیشنهاد داده بودن اونم قبول کرده بود اونم یکی رو میخواسته ولی پدر مادرش قبول نکردن بعد منو پیشنهاد دادن ما شهرامون از هم دیگه فاصله داشت روزای نامزدی چندان خوبی نداشتیم من همش وقتی دلتنگش میشدم با خودم میگفتم اشکال نداره چندوقت دیگه عروسی میکنیم اونوقت همیشه پیش هممیم که بعد عروسیم اینجوری شد مردم بهترین لحظه ها وماها و سالها ی عمرشون اوایل ازدواجشونه مال مام که اینجوری. حالا تو بگو

چی بگم خانومی اون موقعها رو اصلا دوست ندارم 😞 اون زمان خونه مادر شوهرم تو یه اتاق 3×4زندگی میکردیم ...

افلاینی،انلاین شدی برات میگم خیلیه عذابایی که کشیدم

بگو

شوهرم یکبارتودعوابهم گفت توباکره ای میتونی بایکی دیگه ازدواج کنی وخوشتبخت بشی.

برادرشوهرم عید،فحشم دادکتکم زدوگوشیموبه زور ازم گرفت منی که بدون گوشی طاقت نمیارم گوشی نداشتم مدتی توتاپیك هام هست ماجراش