2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میتونستم باهمشون باشم همشون بهم بدی کردن ولی بابرادرشوهرفقط

اشکالی نداره تو الان مهم شوهرته کاری کن دل شوهرتو بدست بیاری اگه شوهرت باهات باشه هیچکی جرات نمیکنه بهت بگه بالا چشت ابروئه رو شوهرت بیشتر کار کن کاری کن مجنونت بشه اصلا نگو نمیشه نمیتونم بدم میاد چون واقعا میشه این تجربه خودمه 

استارتر خیلییی بهت تبریک میگم...منم بالاخره درمان شدم واقعا حس خیلی خوبیه  خونریزی هم طبیعیه و ...

من خیلی بهتون تبریک میگم شما خیلی قوی هستید 

اگه اذیت نمیشی ممکنه بگید شما چطور تونستید

ب حکمتش دل بسپار✨                                      اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨   🎈99/7/7    ‌
من خیلی بهتون تبریک میگم شما خیلی قوی هستید  اگه اذیت نمیشی ممکنه بگید شما چطور تونستید

مرسی عزیزم...راستش من خیلییی ترس داشتم و خودمو منقبض میکردم و اصلااا اجازه ی دخول نمی‌دادم میدونستم واژیمینیوس هستم ولی اصلاااا ب خودم تلقین نکردم شیش ماه همینجوری گذشت تا اینکه خودم ب شوهرم گفتم کار رو تموم کن😂😐

قبلش ژل بیحسی زایلوژل زدم وقتی بیحس شد شستم و ژل روان کننده زدم و دراز کشیدم خودم با انگشتام بازیش میدادم ک ترسم بریزه و بعد از شوهرم خواستم ک ب درد کشیدنم توجه نکنه و ...

خداروشکر موفق شدیم

اصلااا اونجور ک میگن سخت نیست...شما کافیه اراده کنی

مرسی عزیزم...راستش من خیلییی ترس داشتم و خودمو منقبض میکردم و اصلااا اجازه ی دخول نمی‌دادم میدونستم ...

عزیزمم تو دیگه واقعا شجاع بودی 

خدا رو شکر که الان تموم شده 

💟🙏

ب حکمتش دل بسپار✨                                      اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨   🎈99/7/7    ‌