2777
2789
اون بالاگفتن ارشد عقب افتاده.حسم مبگ سراسری م میوفته😐

ولی کسی که باید میخوند تا الان جمع بندی هم کرده واقعا

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شماها ميتونين بخونين؟من خسته شدم از شرايطم😞

همه خستن 

دگ دو ماه مونده 

😢

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
سال چندمی منم استرس دارم😢😢😢جوونی نکردیم از استرس

چن ساله موندم

مشاورم میگ الکیه./میگ کتاب دور دنیاکارکنی خیال راحت میری سرکنکور

مطمعن باش برای توهم اینجوریه

منکه ب مازاد زاهدانم راضی شدم جدیدا😑

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
شماها ميتونين بخونين؟من خسته شدم از شرايطم😞

همه همینیم

من چشام کوچیک شده دورشم پفک کرده.تنهادلخوشیم اینه امسال خیلیانخوندن

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
چن ساله موندم مشاورم میگ الکیه./میگ کتاب دور دنیاکارکنی خیال راحت میری سرکنکور مطمعن باش برای ت ...

برای ریاضی فیزیک اره تستای سراسری معجزس

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
ولی کسی که باید میخوند تا الان جمع بندی هم کرده واقعا

جمع بندی دیگ ن. 

من خودم هفته بعدتموم میگنم البت مبحثی خوندم

عزیزم درسته حرفت ولی امسال تعدادنخونده هاخیلی بیشترههه

برای ریاضی فیزیک اره تستای سراسری معجزس

فیزیک من ۱۳%دارم میخونم

بنظرت اون مباحثو تستای کنکوروبزنم حله؟

برای ریاضی معلمم فقط تستای کنکورو کارمیکنه بامن

فیزیک من ۱۳%دارم میخونم بنظرت اون مباحثو تستای کنکوروبزنم حله؟ برای ریاضی معلمم فقط تستای کنکورو ک ...

یکم بیشتر از درصدی بخون که باید بزنی 

محکم کاریه 

اره ولی عمقی بخون

جمع بندی دیگ ن.  من خودم هفته بعدتموم میگنم البت مبحثی خوندم عزیزم درسته حرفت ولی امسال تعداد ...

ارع اینم درسته ،انشاالله موفق بشی گلم

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
فیزیک من ۱۳%دارم میخونم بنظرت اون مباحثو تستای کنکوروبزنم حله؟ برای ریاضی معلمم فقط تستای کنکورو ک ...

یعنی ازاد یه شهر دیگ قبول شی؟

چند هزار میخواد پرستاری

من همش انگيزمو از دست ميدم 

ببخشااااا

ماقبول نشیم کی بشه ها؟؟؟

بابا ادم درصدای ۹۹رونگامبکنه خندش میگیره

مطمعن باش امسالم نزدیک همون درصدا همون رتبه هارومیده

دیگ تهش یجامیاریم ک😑😑

مشاورم میگ کتاب دور دنیا سه روز یبارکارکنی تمامی درصداییک میخای سرکنکور همونومیزنی.مطمعن باش بهتربن عملکردوداری💪

یکم بیشتر از درصدی بخون که باید بزنی  محکم کاریه  اره ولی عمقی بخون

ریاضی ۳۲%شومیخونم.سوالای کنکورو کامل//بنظرت تا۲۰%میرنم ن؟