2777
2789
مرررسی گلم میدونی چیه.من ازنخوندن بقیه خوشحال نمیشما نه. ولی خب میبنم این همه نخوندن خب ماهایی ک ...

اره خیلی بر میدارن

تلاش کن انشالله ک خدام میخواد

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
ببخشااااا ماقبول نشیم کی بشه ها؟؟؟ بابا ادم درصدای ۹۹رونگامبکنه خندش میگیره مطمعن باش امسالم نزدی ...

عزیزم برای جمع بندی و دوره کردن، دور دنیا رو سه روز یبار بزنی خوبه؟

یا واسه کسایی هم که  کلا نخوندن جواب میده این روش؟؟؟

بعضی از آدم ها                                                         زیرسنگینی حجاب هم                                                وقیحند!                                                                 بعضی از آدم ها                                                       باپریشانی موهایشان هم نجیب...                              وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم برای جمع بندی و دوره کردن، دور دنیا رو سه روز یبار بزنی خوبه؟ یا واسه کسایی هم که  کلا ن ...

عزیزم سوالات هرساله تکرارمیشه بیشتریاش.بشین هموناروکارکن بنظرم خوبه.من خودم برای ریاضی وخیلی درسای دیگ فقط همونوکارمیکنم

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚