mahsaaaayei مدیر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 3394 عنوان کنکوری ها | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 62 پست سلام کسی هس از فردا بخواد شروع کنه؟ من هیچی نخوندم خیلی دلم میخواد قبول شم بع نظرتون امکانش هس؟ کاربری دست دو نفر 🥰 1400/02/09 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 مرررسی گلم میدونی چیه.من ازنخوندن بقیه خوشحال نمیشما نه. ولی خب میبنم این همه نخوندن خب ماهایی ک ... اره خیلی بر میدارنتلاش کن انشالله ک خدام میخواد 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
nazmehr عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 701 ببخشااااا ماقبول نشیم کی بشه ها؟؟؟ بابا ادم درصدای ۹۹رونگامبکنه خندش میگیره مطمعن باش امسالم نزدی ... عزیزم برای جمع بندی و دوره کردن، دور دنیا رو سه روز یبار بزنی خوبه؟یا واسه کسایی هم که کلا نخوندن جواب میده این روش؟؟؟ بعضی از آدم ها زیرسنگینی حجاب هم وقیحند! بعضی از آدم ها باپریشانی موهایشان هم نجیب... وقاحت و نجابت در《ذات》آدم هاست
انشرلی۲۲ عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1431 عزیزم برای جمع بندی و دوره کردن، دور دنیا رو سه روز یبار بزنی خوبه؟ یا واسه کسایی هم که کلا ن ... عزیزم سوالات هرساله تکرارمیشه بیشتریاش.بشین هموناروکارکن بنظرم خوبه.من خودم برای ریاضی وخیلی درسای دیگ فقط همونوکارمیکنم تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚