mahsaaaayei مدیر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 3394 عنوان کنکوری ها | مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 62 پست سلام کسی هس از فردا بخواد شروع کنه؟ من هیچی نخوندم خیلی دلم میخواد قبول شم بع نظرتون امکانش هس؟ کاربری دست دو نفر 🥰 1400/02/09 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سفید__برفی عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1279 عزیزم شوخی دارم مگ😑کلاسامجازی شده امسال خیلیانتونستن بخونن ارع کسی چیزی نمیفهمه😂 قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
gheshtook عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 5117 میخاستم ویرایش کنم حذف شد پیامم،یه برنامه بریز قشنگ بخون تعویقم میوفته ارشد پزشكي تعويق خورد بنظرت سراسريم ميفته عقب؟
انشرلی۲۲ عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1431 منم پرستاری میخوام دعا کن قبول شم برات دعا کردم فدای تونازممم چشمممخوندی تو؟ تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
mahsaaaayei مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 3394 میخاستم ویرایش کنم حذف شد پیامم،یه برنامه بریز قشنگ بخون تعویقم میوفته شاید کاربری دست دو نفر 🥰
انشرلی۲۲ عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1431 ارع کسی چیزی نمیفهمه😂 دقیقندرسته هزسال یسریانمیخونن امسال بدترشده خیلی تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 ارشد پزشكي تعويق خورد بنظرت سراسريم ميفته عقب؟ به این امید نباشید اصلا بهش فک نکنید ارشد پزشکی شب قبل ازمون عقب افتاد مملکت ماعه دگ 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
سفید__برفی عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1279 مطمعنی میوفته؟ پنجا پنجا، قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
gheshtook عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 5117 به این امید نباشید اصلا بهش فک نکنید ارشد پزشکی شب قبل ازمون عقب افتاد مملکت ماعه دگ نه بابا ٣١ ارديبهشت ازمونشون بود امروز تعويق دادن ٢٠ روز زودتر 😐😕
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 فدای تونازممم چشممم خوندی تو؟ مرسی گلیهی بد نیسم دارم میخونمت چی 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
انشرلی۲۲ عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1431 پنجا پنجا، اون بالاگفتن ارشد عقب افتاده.حسم مبگ سراسری م میوفته😐 تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
سفید__برفی عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 1279 ارشد پزشكي تعويق خورد بنظرت سراسريم ميفته عقب؟ اره امتحانا هم میوفته عقب و حضوری میشه قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
انشرلی۲۲ عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1431 مرسی گلی هی بد نیسم دارم میخونم ت چی منم بدنیسنم ولی استرس داررم.درصدایی ک اماده کردم پرستاری ازادمیتونمولی مبترسم نزنم😑 تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 نه بابا ٣١ ارديبهشت ازمونشون بود امروز تعويق دادن ٢٠ روز زودتر 😐😕 نه یه ازمون دگ بود والا استاد ریاضیم میگف😐حالا بیخیالش بستگی به اوضاع داره ولی بش فک نکن 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
princess_gis_boride عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1111 منم مث تو صفرم:))) هرچسمیخام شرو کنم نمیتونم بخدا دلم میخواد خودکشیکنم ان مع العسر یسرا😊💚
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 منم بدنیسنم ولی استرس داررم.درصدایی ک اماده کردم پرستاری ازادمیتونم ولی مبترسم نزنم😑 سال چندمیمنم استرس دارم😢😢😢جوونی نکردیم از استرس 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛