2777
2789
عزیزم شوخی دارم مگ😑کلاسامجازی شده امسال خیلیانتونستن بخونن

ارع کسی چیزی نمیفهمه😂

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارشد پزشكي تعويق خورد بنظرت سراسريم ميفته عقب؟

به این امید نباشید اصلا بهش فک نکنید 

ارشد پزشکی شب قبل ازمون عقب افتاد 

مملکت ماعه دگ

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
فدای تونازممم چشممم خوندی تو؟

مرسی گلی

هی بد نیسم دارم میخونم

ت چی

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
ارشد پزشكي تعويق خورد بنظرت سراسريم ميفته عقب؟

اره امتحانا هم میوفته عقب و حضوری میشه

قدرتی که تو چشمای من میبینی😇 به راحتی به دست نیومده💎 تـا اینجاش خدا بوده از این جا به بعدش هم خداوند خواهد بود •♥️•
مرسی گلی هی بد نیسم دارم میخونم ت چی

منم بدنیسنم ولی استرس داررم.درصدایی ک اماده کردم پرستاری ازادمیتونم

ولی مبترسم نزنم😑

تـــــــروخدا قسمتون میدم اگ امکان داره برای قبـــولیم توپرستــاری دعاکنید وصلوات بفرستین ❤💚
نه بابا ٣١ ارديبهشت ازمونشون بود امروز تعويق دادن ٢٠ روز زودتر 😐😕

نه یه ازمون دگ بود والا استاد ریاضیم میگف😐

حالا بیخیالش بستگی به اوضاع داره ولی بش فک نکن

منم بدنیسنم ولی استرس داررم.درصدایی ک اماده کردم پرستاری ازادمیتونم ولی مبترسم نزنم😑

سال چندمی

منم استرس دارم😢😢😢جوونی نکردیم از استرس