2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادمی که ننگ هرزگی به زنش میزنه تو این مدت یک بار برای برگشتنم تلاش نکرده دوست داشتن کجا بود فقط حسرت ...

عزیزم ،دوستشم نداشته باشی طلاق سخته واذیت میشی ولی راحت میشی خیلیم راحت میشی ،ان شاءلله یه زندگی خوبو شروع کنی وخوشبخت بشی اهل کجای؟

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
دقیقا خوب تازه ازدواج میکنی دوست داری با شوهرت بری بیرون ناهار و باهم بخورید ولی مال من بیکار بود تا ...

هی

چقد دردات برام اشناست

بااین تفاوت که مال من الان دیگه ادم شده

اما من دیگه ذره ای بهش احساس ندارم وازش طلاق عاطفی گرفتم

وبخاطر دختر۶سالم موندم

جواب ابلهان خاموشیست...!
منم مث توم اگه راهی پیدا کردی بگو من تازه فهمیدم سر و گوشش میجنبه نمیدونم از کجا شروع کنم برای طلاق

من رفتم اول استرداد جهیزیه زدم بعدم نفقه مو گزاشتم اجرا بعدش ام مهریه مو

هی چقد دردات برام اشناست بااین تفاوت که مال من الان دیگه ادم شده اما من دیگه ذره ای بهش احساس ندا ...

مال من کلا درست بشو نیست حتی بهش فرست دادم ترک‌کنه ور داشت گفت مال خودم دوست دارم بکشم

خداکنه مشهد

دامادماهم همین بود بی عرضه تاظهرخواب بعدول میچرخید دست بزن داشت تازه زنم میخواس بگیره آخوند بود فوشم میداد خواهرم بایه بچه جداشد خیلی سختی کشید چون بچه داشت قلبش شکست چون ازدواجش زوری بود تهشم ک گندش دراومد ،ولی جونشو برداشت فرارکرد انقدبهش تهمت زد نامرد میگف دخترنبود وازاین جورحرفا خواهرمم طلبه بود مردک اصلا دیوانه بود توهم میزد شکاک بود،اصلا نمیتونی تصورکنی چ عذابایی کشید الان ک یادم میاد میخوام گریه کنم ولی الان خوشبخته بعدپنج سال بایکی ازدواج کرد دوستش نداره ها ولی خوشبخته حداقلش دیگ گشنگی نمیکشه عید ی دخترنازم گیرش اومد خوبه خداروشکر،شماخیلی خوبه ک بچه نداری اصلا استرس وناراحتی نداشته باش آقاامام رضا پشت وپناهت❤

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃