2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دامادماهم همین بود بی عرضه تاظهرخواب بعدول میچرخید دست بزن داشت تازه زنم میخواس بگیره آخوند بود فوشم ...

مال منم دقیقا همین طوره دیگه سری اخر به خاطر موادش توهم میزد با چاقو تهدیدم میکرد

مال منم دقیقا همین طوره دیگه سری اخر به خاطر موادش توهم میزد با چاقو تهدیدم میکرد

توروخدا زودترجدا شو،سنیم نداری اصلانم ب حرف مردم ک میگن طلاق عیبه وخوب نیس توجه نکن توتازه اول راهی بایدمادربشی بچه خیلی وضعو پیچیده میکنه بخدا دردش باهیچی قابل مقایسه نیس من خودم یکیشو دیدم خواهرزادم ک بچه طلاقه،ب پاتم افتادقبول نکن مردکو 

این مرداچشون میشه نمیدونم 

شک نکن ک اگ انتخاب دومت عاقلانه باشه خوشبخت میشی وبهترین زندگیو خواهی داشت

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
توروخدا زودترجدا شو،سنیم نداری اصلانم ب حرف مردم ک میگن طلاق عیبه وخوب نیس توجه نکن توتازه اول راهی ...

نه اصلا برنمیگردم بابام دیگه اصلا نمیزاره برگردم دلم‌نمیخواهد حتی ببینمش نفقه مو مهریه مو همه رو گزاشتم اجرا که مجبور بشه طلاق بده بره فقط فقط از این ناراحت ام که حسرت همه چی رو توی دلم گذاشت

نه اصلا برنمیگردم بابام دیگه اصلا نمیزاره برگردم دلم‌نمیخواهد حتی ببینمش نفقه مو مهریه مو همه رو گزا ...

درست میشه ،تجربش میکنی قشنگشم تجربه میکنی دیدم ک میگم نمیشه بگم اصلا ناراحت نباش ولی سعی کن زیادخودتو اذیت نکنی ارزش نداره اصلا ب درک بره جهنم ببینم میخواد چکارکنه بعدطلاق

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃