tabasoooooooooom مدیر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 37 پست دارم طلاق میگیرم یکغم عجیبی تو دلم هرکاری میکنم حالم خوب نمیشهعلت طلاق ام کتک بزن ، فحش میده ، معتاد ، خرجی نمیده ، خرج امنمیکنه تو این مدت نه دنبالم امده هیچ کاری نکرده فقط ام پیام های فحش تهدید تاحالا داده 1400/02/09 | 22:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 عزيزدلم...ايشالا كه ازدواج خيلي خوبي ميكني خوشبخت ميشي طعم همه ي اينايي كه گفتي و ميچشي❤️فقط يه نصيح ... دیگه فکر نکنم بتونم ازدواج کنم
2401nastaran عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 125 چرا ناراحتی؟؟از این که بقیه عمرتو تباه نکردی خوش حال باش روحیتو حفظ کن خواهری
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 [QUOTE=188195913]خوب پس بجای ناراحتی پاشو یه بندری بذار بزن وبرقص والله بخدا دست راستت هم تو سرمن[/QUOTE۲۲ سال عمر مطلقه شدن خیلی سخت
nrgs18q عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 2690 ادمی که ننگ هرزگی به زنش میزنه تو این مدت یک بار برای برگشتنم تلاش نکرده دوست داشتن کجا بود فقط حسرت ... عزیزم ،دوستشم نداشته باشی طلاق سخته واذیت میشی ولی راحت میشی خیلیم راحت میشی ،ان شاءلله یه زندگی خوبو شروع کنی وخوشبخت بشی اهل کجای؟ کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
دختر__استانبولی عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 2281 دقیقا خوب تازه ازدواج میکنی دوست داری با شوهرت بری بیرون ناهار و باهم بخورید ولی مال من بیکار بود تا ... هیچقد دردات برام اشناستبااین تفاوت که مال من الان دیگه ادم شدهاما من دیگه ذره ای بهش احساس ندارم وازش طلاق عاطفی گرفتموبخاطر دختر۶سالم موندم جواب ابلهان خاموشیست...!
2401nastaran عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 125 دقیقا خوب تازه ازدواج میکنی دوست داری با شوهرت بری بیرون ناهار و باهم بخورید ولی مال من بیکار بود تا ... چه ادم بی درکی بوده چه بی احساس
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 عزیزم ،دوستشم نداشته باشی طلاق سخته واذیت میشی ولی راحت میشی خیلیم راحت میشی ،ان شاءلله یه زندگی خوب ... خداکنه مشهد
rastimahgol عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 منم مث توم اگه راهی پیدا کردی بگو من تازه فهمیدم سر و گوشش میجنبه نمیدونم از کجا شروع کنم برای طلاق دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 چه ادم بی درکی بوده چه بی احساس خیلی شدید فقط سری اخر که پیام داد گفت قبل این که خونه رو تحویل بدم یک شب بیا باز برو
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 منم مث توم اگه راهی پیدا کردی بگو من تازه فهمیدم سر و گوشش میجنبه نمیدونم از کجا شروع کنم برای طلاق من رفتم اول استرداد جهیزیه زدم بعدم نفقه مو گزاشتم اجرا بعدش ام مهریه مو
tabasoooooooooom مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 1279 هی چقد دردات برام اشناست بااین تفاوت که مال من الان دیگه ادم شده اما من دیگه ذره ای بهش احساس ندا ... مال من کلا درست بشو نیست حتی بهش فرست دادم ترککنه ور داشت گفت مال خودم دوست دارم بکشم
دختر__استانبولی عضویت: 1400/01/12 تعداد پست: 2281 خیلی شدید فقط سری اخر که پیام داد گفت قبل این که خونه رو تحویل بدم یک شب بیا باز برو واسه چی بری؟واسه رفه نیازجنسیش؟ جواب ابلهان خاموشیست...!
rastimahgol عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 3764 من رفتم اول استرداد جهیزیه زدم بعدم نفقه مو گزاشتم اجرا بعدش ام مهریه مو مشاوره قبل از ازدواج رفتی؟ دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
nrgs18q عضویت: 1399/01/26 تعداد پست: 2690 خداکنه مشهد دامادماهم همین بود بی عرضه تاظهرخواب بعدول میچرخید دست بزن داشت تازه زنم میخواس بگیره آخوند بود فوشم میداد خواهرم بایه بچه جداشد خیلی سختی کشید چون بچه داشت قلبش شکست چون ازدواجش زوری بود تهشم ک گندش دراومد ،ولی جونشو برداشت فرارکرد انقدبهش تهمت زد نامرد میگف دخترنبود وازاین جورحرفا خواهرمم طلبه بود مردک اصلا دیوانه بود توهم میزد شکاک بود،اصلا نمیتونی تصورکنی چ عذابایی کشید الان ک یادم میاد میخوام گریه کنم ولی الان خوشبخته بعدپنج سال بایکی ازدواج کرد دوستش نداره ها ولی خوشبخته حداقلش دیگ گشنگی نمیکشه عید ی دخترنازم گیرش اومد خوبه خداروشکر،شماخیلی خوبه ک بچه نداری اصلا استرس وناراحتی نداشته باش آقاامام رضا پشت وپناهت❤ کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃