2777
2789
عنوان

رشد قد

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند سالتونه و چجوری این حرفو می زنید؟ من الا 14 سالمه 171 هستم از هم سن هامم بلند ترم شما چطور ا ...

چون من ۱۶ سالمه دخترم و قدم ۱۷۶ و ۳ تا دوست هم قد خودم دارم 

چون الا دخترای ۱۵۰ ام دنبال پسر بالا ۱۸۰ ان 

چون سن تو بودم ۱۷۴ و خورده ای بودم 

بعدشم اومدی کمک بگیری من راهییو گفتم ک تضمینیه و تقریبا تنها راهیه ک میتونی باهاش بلند شی اونم تا الا این سنی صفحات رشدیت بسته بشه هیچ کاری نمیتونی کنی 

ورزشم نهایت ۲ ۳ سانت بلندت کنه  ولی اگر اومدی کمک بگیری دیگه بهت برنخورع راهکار میدن و تازه سوالم میپرسی!

چون من ۱۶ سالمه دخترم و قدم ۱۷۶ و ۳ تا دوست هم قد خودم دارم  چون الا دخترای ۱۵۰ ام دنبال پسر ب ...

من کوتاه نیستم شما بلندی و بهم برنخورده و اینکه صحفه رشدم باز هسته و تا 20 سالگی ام باز هسته و دخترای 150 آدم 180 نمیاد بگیرشون 

من کوتاه نیستم شما بلندی و بهم برنخورده و اینکه صحفه رشدم باز هسته و تا 20 سالگی ام باز هسته و دخترا ...

کاملا بهت برخورده ک اینطوری ج میدی ! 

من داییم ۲ متر و ۳ سانته زنش ۱۶۰ بعد میگی ۱۸۰ نمیاد ۱۵۰ رو بگیره؟ 😂

دو روز تو این سایت باشی میبینی طرز تفکر دخترارو ک دنبال قدبلندن ! .توام اگر فکر میکنی بهت برمیخوره کسی کمکت کنه و بهت راهکار بده تاپیک نزن ! 

چون من ۱۶ سالمه دخترم و قدم ۱۷۶ و ۳ تا دوست هم قد خودم دارم  چون الا دخترای ۱۵۰ ام دنبال پسر ب ...

یچیز دیگه اینکه شما هم سن من بودی قدت 174 بود چون دخترا بلوغشون زود تره 

کاملا بهت برخورده ک اینطوری ج میدی !  من داییم ۲ متر و ۳ سانته زنش ۱۶۰ بعد میگی ۱۸۰ نمیاد ۱۵۰ ...

ببین دختر 160 عادیه من خودم 4 متر ام بشم بین 160 تا 170 رو میگیرم و شما دایی ات ماشالله خیلی خیلی بلند هسته 

یچیز دیگه اینکه شما هم سن من بودی قدت 174 بود چون دخترا بلوغشون زود تره 

عجبا بخاطر همینه میگن بچه نیاد تو سایت 

تو کمک خواستی من فقط راهشو بهت گفتم

بعد سوال کردی قدم کوتاهه نسبت ب سنم نظرمو نسبت ب چیزی ک دارم میبینم توجامعه گفتم 

وقتی تحمل شنیدن چیطی جز تحسین و دلداری الکی نداری خو تاپیک نزن چ کاریه اخه🤦🏻‍♀️

کاملا بهت برخورده ک اینطوری ج میدی !  من داییم ۲ متر و ۳ سانته زنش ۱۶۰ بعد میگی ۱۸۰ نمیاد ۱۵۰ ...

من بهم برنخورده شما خیلی بلندی فک میکنی کسی از شما کوتاه تره قدش کوتاه و ای نظرت اشتباه هسته مثل این که یه نفری 2 متر باشه همه آدما زیر 2 متر بهشون بگه قد کوتاه 

عجبا بخاطر همینه میگن بچه نیاد تو سایت  تو کمک خواستی من فقط راهشو بهت گفتم بعد سوال کردی قدم ...

وای خدا ببین من الا 15 سالمه بچه نیستم و شما دو قدم برو بیرون از هر 100 نفر 5 نفر بالای 180 هستن و دلداری الکی نخواستم شما خودت چون پریود شدی و رشدت تموم شد دلیل نمیشه که منم مثل شما سن 15 سالگی فقط 2 سانت رشد کنم من پرسیدم که حدود چند میشم و اینکه قدم هنوز رشد داره در اون شکی نیست

وای خدا ببین من الا 15 سالمه بچه نیستم و شما دو قدم برو بیرون از هر 100 نفر 5 نفر بالای 180 هستن و د ...

ببین 

یا سوال نکن 

یا وقتی جواب میشنوی نشین گریه کن 

دیگم ریپ نکن لطفا با بچه واقعا حوصله بحث ندارم ج نمیدم 

بعدشم گفتی ۱۴ سالته زیر سن قانونی سایتی تعلیق میشی !