2821
2789
عنوان

چاق شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 28 پست
چجوری خوب؟

ببین عزیزم من کاملا با خوردن غذاهای چرب و چیلی و شیرینی های مضر مخالفم 

این برنامه غذاییم کاملا سالمه و میان وعده هام خیلی هم مقویه و برای بدن مفیده

فقط باید بتونی ادامه بدی

اگه هم اشتها نداری باید بهت بگم که مهمترین چیز تلقینه و اراده هی به خودت تلقین کن که گرسنه ای یا به خوردن غذا علاقه مندی  هرچی بیشتر بخوری بیشتر گرسنه میشی شده حتی به زور بخور کم کم عادت میکنی 

میتونی از شربت راسیپ هم به عنوان اشتها آور استفاده کنی

اولیش پارسال بود که شیره انگور خوردم به مدت یه ماه بعد هروعده غذایی سه قاشق غذاخوری شیره انگور که توی یه ماه ۵ کیلو زیاد کردم حتی با اینکه صبحانه نمیخوردم و فقط همون شیره رو میخوردم یعنی بدون اینکه درست حسابی غذا بخورم با وجود شیره تو یه ماه پنج کیلو زیاد کردم پس مطلقا کسی که غذا هاشو هم خوب بخوره بیشتر هم اضافه میکنه بعد گذشت ده روز هم کم کم تفاوت رو احساس میکنین که اولیش تپل شدن و گونه درآوردنه 

درضمن یادم رفت بگم که ۱ ساعت و نیم بعد از وعده غذا یعنی روزانه ۹ قاشق مصلح شیره انگور هم تخم شربته من دیگه بعد اون نمیتونم شیره بخورم چون دلمو زده 

برنامه غذاییم=ساعت ۸ صبح= دوتا تخم مرغ نیمرو اگه کره داشته باشیم با کره ساعت ۹/۵ صبح= یه سیب زمینی آبپز متوسط به صورت تنوری حالا اگه خاستین روششو هم بهتون بگم بگید...من به شخصه از سیب زمینی آبپز حالم بهم میخورد ولی به صورت تنوری میخورم و فقط هم نمک میژنم روشو داغ داغ میخورم نمیدونین چقدر خوشمزس😋ساعت ۱۰/۵ صبح= دولیوان بزرگ شیر محلی با یه قاشق مخلوط خرما و کنجدبعد هروقت حسابی گرسنم شد مثلا ساعت ۱۳ یا ۱۴ یا ۱۲ نهارمو میخورم و بعدش یدونه زینک پلاس خارجی که خیلی توی اشتهام تاثیر گذاشته بهتون پیشنهاد میکنم حتما استفاده کنید👌ساعت ۵ عصر= دولیوان بزرگ شیرمحلی با یه قاشق خرما و کنجد بعدش دیگه چیزی نمیخورم تا شام مثلا ساعت ۸ یا ۹ شب بعد ساعت ۱۰ یا ۱۰ و نیم باز یه سیب زمینی متوسط تنوری میکنم و میخورم ساعت ۱۲ یا یک شب بازم دولیوان بزرگ شیر محلی با یه قاشق خرما و کنجد میخورم

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین عزیزم من کاملا با خوردن غذاهای چرب و چیلی و شیرینی های مضر مخالفم  این برنامه غذاییم کامل ...

مرسی عزیزم ..💚💚

☆ ⃟۞𝑇𝒉𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑦 𝑤𝑎𝑦 𝑡𝑜 𝑑𝑒𝑓𝑒𝑎𝑡 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑒𝑛𝑒𝑚𝑖𝑒𝑠, 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑠𝑢𝑐𝑐𝑒𝑠𝑠.✰
اشتباه میکنی تو فقط هدفت با سن هست نمیدونی بقیه بدنم پرورش بدی چی میشه

درکل من بدنم یجور هست ارثی بیشتر عضله ای هست بدنامون

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
چی بگم والا عضله رو باید پدرش رو در بیاری تا یه ذره بیاد بالا

شما خودتون ورزشکارین؟

بله باشگا بدنسازی داره شوهرم

میتونی منو برای افزایش وزن راهنمایی کنی؟

هم میخام یه ورزش سبک و تاثیر گزار برای شکم و پهلو باشه که هر روز تو خونه انجام بدم شکم و پهلو نداشته باشم 

مرسی

میتونی منو برای افزایش وزن راهنمایی کنی؟ هم میخام یه ورزش سبک و تاثیر گزار برای شکم و پهلو باشه که ...

عزیزم باید غذا بیشتر بخوری و بطور سالم هم بخوری ورزش هم کل بدنت باید تمرین داشته باشه تا خوش هیکل باشی ن تنها قسمتی از بدن میتونی از مربی های خوب که میشناسی برنامه بگیری واسه تو خونه با چن تا وسیله که باهاشون ورزش کنی سیب زمین و تخم مرغ  رو هر روز داشته باش اونم کبابی یا آب پز و گوشت و مرغ و ماهی خم یادت نره با ارزش کنارش عالی میشه 

عزیزم باید غذا بیشتر بخوری و بطور سالم هم بخوری ورزش هم کل بدنت باید تمرین داشته باشه تا خوش هیکل با ...

صفحه قبل برنامه غذاییمو یه نگاه بنداز من خیلی سالم خوری میکنم 

ولی شکمم بزرگ شده پهلوهامم همینطور 

دور شکمم هشتادو خورده ای 

دور کمرم ۷۴ اینا میشه 

میخام شکمم تخت بشه 

ورزش مخصوص برای شکم پهلو میخام که بقیه بدنم لاغر نشه

صفحه قبل برنامه غذاییمو یه نگاه بنداز من خیلی سالم خوری میکنم  ولی شکمم بزرگ شده پهلوهامم همین ...

اصلا چربیسوزی موضعی نداریم حتی میتونی تحقیق کنی که یه ورزش رو انجام بدی یه ناحیه لاغر بشه کل بدن چربیسوزی اتفاق میفته باید خیلی سالم بخوری ورزش هوازی هم بزنی قند و چربی رو کلا حذف کنی 

ببین عزیزم من کاملا با خوردن غذاهای چرب و چیلی و شیرینی های مضر مخالفم  این برنامه غذاییم کامل ...

ببخشید یه سوال داشتم میشه شبر رو ریخت توی ابجوش با شیر خورد چون من خالی نمیتونم بخورم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
ببخشید یه سوال داشتم میشه شبر رو ریخت توی ابجوش با شیر خورد چون من خالی نمیتونم بخورم

آره میشه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792