2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برای ساحلی؟ 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

وای سومی که اصلا جالب نیست 

اون دوتا رو نظری ندارم ببخشید

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

اولی و دومی .چی میخوای بدوزی؟

خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا.