داداشم ی سال ازم کوچیکتره ودرس میخونه پارسال ازدواج کرد اونم با یه زن مطلقه ک ۶سال ازش بزرگتره و یه بچه هم داره هیچکس ازما راضی نبودیم چون داداشم سنش کمه یعنی اونموقه 18سالش بود زنداداشم هم فامیلمونه ی شب خودشون زنگ زدنب داداشم و عقدشون کردن روز بعدم اومدن خونه مامانم...اوایل باهم خوب بودیم ولی اصلا کارهای خودشم نمیکرد طوری بود ک اتاقشم باید مامانم تمیز میکرد منو داداشم سر ازدواجم باهم قهریم این زن داداش من یهو از منو مادرمو همه بد افتاد موقه زایمانم شناسنامه منو همسرم و بیمه سلامتمو ولباسو کیف بچمو باهم انداخته بود زباله بعدم بوفه پر از ظرف مامانمو انداخته بود همشون شکستن تازه گفته بود میخاستم خونه رو اتیش بزنم الانم گفته من نرم خونه مامانم بنظرتون باهمچی ادمی چ برخوردی داشته باشم
فقط باید جررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررش داد
در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه همه چیزو عین واقعیت تعریف میکنی و به نفع خودت ماجرا رو تغییر نمیدی باید بهت بگم اون زن داداشت یه روانی بیشعوره که لایق هیچی نیست. داداشتم ببخشیدا ابله تر و نامرد تر از اونه که رفته با همچین زنی زندگی میکنه.
هروقتم من میرم خونه مامانم میره بیرون تا من نرفتم خونه خودم نمیاد...تازه دوسه بارهم قبلنا باچندتاپسر فرارکرده بود یعنی میشه بازدوباره بره تا داداشم ولش کنه