2777
2789
عنوان

بیایین جرعت حقیقت بازی کنیم😉💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 351 پست
یکی به من حقیقت بگه😖

زشت ترین کاری که کردی

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
جلو آینه با خودم حرف میزدم میرقصیدم تو عالم خودم بودم که دیدم عمم پشت سرمه میخواستم بدم ی جا گم شم ب ...

گفته دیوونه شده این دیگه خب بپرس

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستتو با چاقو ببر عکس بگیر بزار خخخخ

نامرد داعشی😂

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
تو هم بیا جمعمون جمع شه😈😈👌

از همين الان خودتو جرواجر بدون👿

يكارى ميكنم مريض خونه هام قبولت نكنن

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تا حالا به پدر مادرت فحش دادی؟

حواسم نبوده جلو بابام ب داداشم گفتم پدرسگ😑😑😑😑🚶🏻‍♀️

بعضی وقتاخود شیطونمیآد میزنه رو شونم میگع داری چ غلطی میکنی؟😐👻              😎از اوج تا پرواااااز ۶۵۰
یه خوبشو بده  خوجل باشع🤗🤗😃

من خوبم خوجلم هستم😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تا حالا کسیو دوست داشتی بهش اعتراف کردی؟ 

دوس داشتم. اعتراف نه😁

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
میخوی برو تاپیک بزن بگو ماسیمو نامزدمه😁😁منم تگ کن

برم بگم نامزدم تو نی نی سایته؟😂

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
😂😂😂😂😂😂

بزن

تگمم كن

منتظرممممممممم