2777
2789
عنوان

بیایین جرعت حقیقت بازی کنیم😉💜

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 351 پست
تا حالا به پدر مادرت فحش دادی؟ 

از منم بپرس رفیق

اینا که هیچی

حقیقت

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
ب پسره شجاع بگو پدر سگع تك خور دارمممم برات

تو هم بیا جمعمون جمع شه😈😈👌

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلندشو برقص

تازه نشستم 😂😂. از موقعی ک بیدار شدم تا الان یه دم می‌رقصیدم

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
پ چرا ب من جرعت نمیدید😢

تاپيك بزن عشق بى پايان

دردو بلات بخوره تو سرم

خاكع پاتم😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
تازه نشستم 😂😂. از موقعی ک بیدار شدم تا الان یه دم می‌رقصیدم

دستتو با چاقو ببر عکس بگیر بزار خخخخ

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
برو از شیلنگ دسشویی آب بخور بیا

🤮بالامیارم😑

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
یکی از خل بازیاتو تعریف کن

جلو آینه با خودم حرف میزدم میرقصیدم تو عالم خودم بودم که دیدم عمم پشت سرمه میخواستم بدم ی جا گم شم بر نگردم😂😂

اینشکلی😐نگام میکرد😂😂😂😂

بعضی وقتاخود شیطونمیآد میزنه رو شونم میگع داری چ غلطی میکنی؟😐👻              😎از اوج تا پرواااااز ۶۵۰
تاپيك بزن عشق بى پايان دردو بلات بخوره تو سرم خاكع پاتم😐

😂😂😂😂😂😂

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 
بازم جرعت بگین😁

من و بگین 🤣

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕