2777
2789
عنوان

بیاین کمک 😔😔😔😔😔

305 بازدید | 21 پست

سلام تاپیک های قبلیم گفته بودم اونی ک دوسش دارم چن هفتس رفته‌ .امشب پ داده ک بهم فکرنکن فراموشم کن. چون خانوادم خیلی خودشو خانوادشو تحقیرکردن(راستم میگه). میگن خانوادم دیگ نمیان خواستگاریت. 😔😔😔خیلی حالم بده فراموشش کردنش فقط بامرگ برام ممکنه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فراموش کردنش که فراموش میشه.انسان فراموشکاره..ولی خانوادت چرا اینجور رفتار کردن؟

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

اگر واقعا دوستتون داشت ، به هر نحوی که میشد خانواده رو قانع میکرد که بیان خواستگاری . گر چه ما توی ذهن مردم رو نمیتونیم بخونیم ☺️

اگر داری این امضا رو میبینی یه لبخند مهمونم می‌کنی؟ 💕 بخند که زندگی می‌چرخه مثل یه تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس 🕶️💪🏻
وقتی رابطه به اینجا میرسه هرچه زودتر تموم کنی و فراموشش کنی بیشتر بخودت احترام گذاشتی و به اونی که و ...

اصلا برام غیرممکنه . خیلی وابسته م حس میکنم بدون اون باهیشکی نمیتونم ادامه بدم

مشورت

ب نظر من سمتش نرو دیگ اگ واقعا بخواد تو رو ..خودش میاد

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز