2789
عنوان

بیاین کمک 😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 21 پست
بخاطر خودخواهی خودشون. میگن چون از مذهب ما نیس.

اگه خانوادت با اونا اینجور بب احترامی کردن بعدا ممکنه تو زندگیت اذیت شی فراموش کنی بهتره به نفع خودته

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از بستگان من این شکلی بود خواستگاری ش ، عاقبت به هم رسیدن ، اما خانواده ی پسر حتی عروسی هم نیومدن و کلی ماجرا و جنگ و دعوا تو زندگیشون هست همیشه سر همین کینه ی خانواده پسر ....خود داماد هم بعدها رفتار خوبی نداشت و خوب از آب در نیومد علی رقم اون همه اصرار ...دلیلش هم میگفت اینه که همیشه بین یه دعوای بزرگ و تموم نشدنیه ولی خب بگم این پسر خیلی وابسته خانواده اش بود به خاطر همین ضربه خورد و خانواده ی دختر بعد برای دخترشون خونه خریدن ، کمک های مالی آنچنانی....وقتی دیدن زندگی دخترشون داغون شده با همون رفتار و کردار بدشون ...اما نوشدارو شد همه ی کمک هاشون چون زندگی این دو نفر هیچ وقت درست نمیشه الان بیست سال گذشته ...عزیزم شما اگر واقعا میخوای این اتفاقات برات تکرار نشه بگو خانواده ات یه جوری اوضاع رو درست کنند چون اگر این وصلت صورت بگیره اون وقت خیلی برات سخت میشه مگر اینکه قید یک طرف و بزنی و با طرف دیگه به میل اونا مدارا کنی ...پس سعی کن اگر شدنیه مساله رو حل کنی 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
یکی از بستگان من این شکلی بود خواستگاری ش ، عاقبت به هم رسیدن ، اما خانواده ی پسر حتی عروسی هم نیومد ...

خیلی این روزا سختمه. من اویزون پسره نیستم اون خودشم دنبالم بود الان خسته شده. میخام برم پیش مشاور😔

خیلی این روزا سختمه. من اویزون پسره نیستم اون خودشم دنبالم بود الان خسته شده. میخام برم پیش مشاور😔

حتما این کارو کن گلم ، امیدوارم حضرت محمد صلی الله خودش به عظمت و بزرگیش گره از این مشکل باز کنه و در صلح و صفا به عشق و آرزوت برسی 

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
ولی اگر نیاد من دق میکنم

باشه دق کنی بهتره تا خودتو سبک کنی

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺