2789
عنوان

بیاین کمک 😔😔😔😔😔

303 بازدید | 21 پست

سلام تاپیک های قبلیم گفته بودم اونی ک دوسش دارم چن هفتس رفته‌ .امشب پ داده ک بهم فکرنکن فراموشم کن. چون خانوادم خیلی خودشو خانوادشو تحقیرکردن(راستم میگه). میگن خانوادم دیگ نمیان خواستگاریت. 😔😔😔خیلی حالم بده فراموشش کردنش فقط بامرگ برام ممکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فراموش کردنش که فراموش میشه.انسان فراموشکاره..ولی خانوادت چرا اینجور رفتار کردن؟

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

اگر واقعا دوستتون داشت ، به هر نحوی که میشد خانواده رو قانع میکرد که بیان خواستگاری . گر چه ما توی ذهن مردم رو نمیتونیم بخونیم ☺️

اگر داری این امضا رو میبینی یه لبخند مهمونم می‌کنی؟ 💕 بخند که زندگی می‌چرخه مثل یه تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس 🕶️💪🏻
وقتی رابطه به اینجا میرسه هرچه زودتر تموم کنی و فراموشش کنی بیشتر بخودت احترام گذاشتی و به اونی که و ...

اصلا برام غیرممکنه . خیلی وابسته م حس میکنم بدون اون باهیشکی نمیتونم ادامه بدم

مشورت

ب نظر من سمتش نرو دیگ اگ واقعا بخواد تو رو ..خودش میاد

مرسی که بازم هوامو داشتی خداجونم مرسی که ناامیدم نکردی😍امضای قبلی :دوستت دارم خدا جونم لطفا بازم هوامو داشته باش مثل همیشه😍☺