2777
2789
عنوان

تو دیوار وسایلتون فروش میره ؟

775 بازدید | 35 پست

سلام خوشگلا 😍

چرا من هر وقت چیزی میزارم دیوار همش مزاحم زنگ میزنه ؟ حتی خانم زنگ بوده مزاحم یه جوری از لباس سوال میپرسید منحرفانه 😐😐😐 گفتم دلم سوخت برات بجا اینکه زنگ بزنی مزاحم ملت شی زنگ بزن روانشناس خیلی لازم داری😂 

شما هم ؟؟؟  

ارزون بزاری میره من خیلی چیز فروختم

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی چیزا فروختم قیمت مناسب گذاشتم زود فروخته شد

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

قدیمها گذاشتم مبل و بوفه اینها فروختم تازگیها چیزی نفروختم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

من دنبال هرچی بودم،دیدم جنس کهنه و دست دو رو با قیمت جنس نو گذاشتن 

منصرف شدم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

یه کابینت گذاشتم یکی میگه مفتی بده من دعات میکنم 🙄🙄🙄🙄 حالا کابینم نوعه نوعه بعد گفتم باشه بیا ببر دیدم یه خانم و اقا اومدن با لباسای انچنانی یه عطری زده بودن هنوزم بوش تو راه رو خونه مونده منم ندادم 😁😁😁😁

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
قدیمها گذاشتم مبل و بوفه اینها فروختم تازگیها چیزی نفروختم

من لباس گذاشتم ولی فقط مزاحم داشتم ، مودمم یبار گذاشتم ۳۰ تومن دادم فقط اون چون خیلی مفت دادم سه سوته رفت 😂😂😂😂

من لباس گذاشتم ولی فقط مزاحم داشتم ، مودمم یبار گذاشتم ۳۰ تومن دادم فقط اون چون خیلی مفت دادم سه سوت ...

آره جنسای خوب و ارزون رو سریع میخرن

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
به قیمت بزاری فروش میره من چندتا جنسمو فروختم

من لباس میزارم در حد نو زیر قیمت نمیخرن که 😕 مثلا مانتو خریدم ۳۵۹ تومن نو واسم گشاده گذاشتم ۲۶۰ نمیخرن الان همون مانتو ۴۰۰ تومنه