2777
2789
عنوان

تو دیوار وسایلتون فروش میره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 35 پست
وای چی گفتی😀

گفتم نمیدم خودم میخوام استفاده کنم خب اگه من میخواستم بدم میدادم به یکی که نیاز داشته باشه نه به اونا که لباس و ماشینشون هوش از سر ادم میپروند 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم نمیدم خودم میخوام استفاده کنم خب اگه من میخواستم بدم میدادم به یکی که نیاز داشته باشه نه به اون ...

اونام گفتن باشه؟ 😂😂

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
اونام گفتن باشه؟ 😂😂

نگن باشه چیکار کنن نمیتونن که به زور کابینت به اون بزرگی رو ببرن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
نگن باشه چیکار کنن نمیتونن که به زور کابینت به اون بزرگی رو ببرن 

اخه منم یبار تشک تختمو اهداکردم دقققیقا یه خانواده موجه اومدن ببرن نتونستم بگم نمیدم تا چند وقت اعصابم خورد بود😂

از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ جای دنیا درد و بیماری و گرسنگی و ترس و بی مادری رو تجربه نکنه. بگو آمین. و اگه لطف کنی برای سلامتی و خوشبختی و طول عمر پسرم دعا کنی من تا اخر عمرم مدیون و ممنونت میشم. امیدوارم دعای خوبت به خودت برگرده دوست گل مجازی من
اخه منم یبار تشک تختمو اهداکردم دقققیقا یه خانواده موجه اومدن ببرن نتونستم بگم نمیدم تا چند وقت اعصا ...

بعضیا سو استفاده میکنن من فکر کردم الان یه ادم نیازمند میاد میبره ولی فکرم غلط بود 😁🤣😂😁