2777
2789
عنوان

شما ها از ۹سالگی روزه گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 143 پست

من بله 

فقط دوم راهنمایی مدرسه تو اوج گرما میرفتم

میرفتم فقط دست وصورتمو میشستم دوقورتم اب میخوردم میامدم خدا هم میگفتم ببخشید😪😂😂😂😂😂

شماها هم به کسی نگینا شمااولین نفرایین

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اما فک کنم نتونستم همشو بگیرم 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

اصلا یادم نیست ..

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

قبل 9 سالگی کله گنجشکی

بعد 9 سالگی روزه ولی نه همش😂😐😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
نه بابا دختر عمم بچه بود مجبورش میکردن تو تابستون بگیره کلیش داغون شد بخاطر بی آبی نزدیک بود دیالیزی ...

اونی ک براش ضرر داره و نمیکشه نباید بگیره کسی حق نداره بگه بزور بگیره همچین روزه ای ک به بدن ضرر برسونه ج بچه چه بزرگسال اصلا قبول نی

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

اونهایی که میگن روزه ضرر داره از منظر طب سنتی اخلاط معده که بسیار ضرر دارند فقط با روزه میسوزند ...

و از بین می روند 

ده روز اول پاکسازی معده ده روز دوم سوختن اخلاط معده و ده روز سوم پاکسازی کبد...

حتی این رو پزشک ها هم تایید کرده اند...

اونها که معده شون مشکل پیدا کرده از روزه نیست بزن ببینن مشکل اش ایشون چیه و معده شون رو بررسی کنن...

داماد ما دو سال نمی گرفتن و انواع دارو ها رو مصرف میکرد بعد که طب سنتی رفت برا درمان بهش گفت درمان معده تو روزه هست چون خلط بلغم شدید داری تو معده ات

یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم 
منم یادمه با تیشرت و شلوارک بیرون میرفتم بعضی اوقات ولی روزه  هم میگرفتم✋😀

من از ۱۲ تازه یذره سینه در اوردم خیلی لاغر بودم😩😂

یکم زندگی کن! از مسیر لذت ببر....این لحظات دیگه تکرار نمیشن!🌱💜☘️💛

روزه برای بدن ضرر  داره  من نه خودم میگیرم نه میزارم بچه هام بگیرن ۱۶ ساعت اب نخوردن کلیه رو داغون میکنه با عث زخم معده میشه 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
من ازده سالگی گرفتم بخاطررفع تکلیف تا۱۷ سالگی امابعد دیدم اصن چیز چرتیه ودیگه نگرفتم وبرام معنانداره ...

میدونی من یادمه ۹سالم بود‌میگرفتم یه بار تا پای مرگ رقتم‌تو‌اون‌گرما زیر افتاب تشنههههههه بخاطر اب داشتم‌میمیردم خیلی حسرت‌میخورم‌ چرا کسی‌مجبورم‌نکرد اب‌بخورم‌چرا خودم‌نخوردم😞😞😞😞😞😞😞خیلی ناراحتم بخاطر اون‌روز

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤