2777
2789
عنوان

شما ها از ۹سالگی روزه گرفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1211 بازدید | 143 پست
عزیزم روزه درسته مفید برای بدن ولی نخوردن اب مضر برای بدن اون روزه ای که پزشک میگه باید بگیری تا طب ...

خب اگه احکام روزه رو بخونی میبینی که گفته شده اگر خیلی تشنه شد که احساس کرد نمیتونه ادامه بده به روزه بودن میتونه در حد رفع تشنگی اب بخوره اصلنم روزه ش باطل نمیشه،گلم اسلام دین سهل گیری هست،سخت نمیگیره تو چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خیلی خود درگیری دارین

به شما مربوط نیس عزیزم.

مخاطب بحث اصلا شما نبودی پس هی دعوا دعوا نکن.

منم دیگه بحثی ندارم با هیچ کاربری فقط داشتم نظرمو محترمانه میگفتم.تا صبحم اینجا میموندی من دعوا نمیکردم با کسی😊😊😊اگه دعوا میخوای برو یه تاپیک دیکه فدات

به شما مربوط نیس عزیزم. مخاطب بحث اصلا شما نبودی پس هی دعوا دعوا نکن. منم دیگه بحثی ندارم با هیچ ک ...

میگم خود درگیری دارین  کی با شما بود والا کامنتای منم به شما مربوط نیس با استارتر حرف میزنم 

شبنم از قبیله باران سابق هستم 
عب نداره گلم،اگه خیلی در حد بدی تشنه شدی عب نداره،اسلام دین سهل گیری هست

آره عزیزم دیگه بچگی بودو

دوم راهنمایی ها اون موقع مث بچه شیرخواره های الانه😂

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»