2777
2789
عنوان

شده یه چیزی بخواید و نشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 37 پست
میدونی من خیلیییییییییی چیزها از دست دادم فقط همین خیال و رویا برام مونده

خوبه حداقل مث همیم و دلخوش ب ی مشت رویاو خیال ک هیچوقت قرار نیست بشه

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز دلم، هنوز دو ماه مونده، با ارامش و شادی تلاش کن، به پزشکی فکر نکن، به کنکور فکر کن، به اینکه امتحانتو خوب بدی، به اینکه بعد از دو‌ماه بگی به به، چه تو این دو‌ماه خوب عمل کردم، 

رتبه ها که اومد، تازه اون موقع به رشته فکر کن ...

امیدوارم که به آرزوت برسی، ولی باور کن، هیچ آرزویی ارزش افسرده شدن و اضطراب کشیدنو نداره... 

ارزوی من از آرزوی تو خیلی بزرگتر بود، خیلی بیشتر از ۴ سال هم براش بها دادم، کارمم عالی انجام دادم، به یه علت بیرونی میسر نشد، باور کن حرکت کردن و جلو رفتن، مهم تر از اینه که به یه نقطه ی خاص برسی 

بخون و بخون و وقتی که تمام شد، امسال هرچه میشه برو و بخون، تو دانشگاه تا مدارج عالی ادامه بده و دکتری بگیر... 

باور کن از خط که رد شی ارزوهات عوض میشن 

سخت نگیر 

زندگی مثل برق میگذره 

میخواستم فقط یه زندانبان تو نی نی سایت باشه که نشد🤣🤣🤭

چرا_تعلیق_نمیشی🤣# 🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بیا دوست باشیم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز