2821
2789
عنوان

شیو با ژیلت

441 بازدید | 8 پست

اگه نخوایم ژیلت مستقیم به پوستمون بخوره، چه ماده ای باید موقع شیو بزنیم و همون موقع اصلاح کنیم که مانع برخورد مستقیم ژیلت شه؟؟

چوستم کردی به من گوز من چه دیدی؟!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خمیرریش🙄

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

اولا ژیلت برای اشخاصی خوبه ک می‌خوان لیزر کنن تا زمانی ک شیو میکنن ریشه باقی بمونه تا دراثر لیزر ازبین بره والا هرچی هم بزنی قبل از شیو ب پوستت آسیب میزنه مگر اینکه پوستت تیره و سبزه باشه ک آسیب نمیزنه منظور از آسیب اینه چون ریشه مو رو ازبین نمیبره پوست سفید رو سبزه نکنه 

اول لایه برداری با نمک حمام یا ماسک اسکراپ خوبه بعدم خمیر اصلاح یا کف زیاد و یه ژیلت عالی و تیز و بعدشم اسپری بعد اصلاح

من خودم اینکارارو نمیکنم ولی خوب اصولش اینه😂

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...