2777
2789
عنوان

ی دختری هست

356 بازدید | 25 پست

خیلی مهربونه کاری به کسی نداره تا باهاش کاری نداشته باشن بعد بی دلیل ی عده باهاش بدن و رقابت دارن یاهی میخام ی ایرادی ازش بگیرن، بنظرتون دلیلش چیه؟

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقده

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

خودت چی فکر میکنی🫢حسودن دیگه

پروف خودمم🫠 کنکوری 1408🌙💫 دختری از تبار koroosh️ 💖اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

چشمشون داره درمیاد از حسادت

آره منم برداشتم همینه اون دختر سعی میکنه مرتب باش و خوش پوش اونا حال این کارارو ندارن توقع دارن اینم همینطوری باشه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

چقد منه فقط من یه عده ای نیست حتی خالهامم که خیلی دوسشون دارم باهام همینطورن و مخصوصا اقوام شوهرم که هیچچ نگم و چقد دوست داشتم خواهر یا زنداداشی داشتم تا تنها نبودم انقد

تنها مث خدا

آره منم برداشتم همینه اون دختر سعی میکنه مرتب باش و خوش پوش اونا حال این کارارو ندارن توقع دارن اینم ...

خب خوش پوش منظورت دقیقا چیه؟ اگه منظورت از ایناس که نافت معلوم میشه و شلوار گشاد و این داستانا . بخاطر اینکه در حال حاضر اینجور پوشش تو همه جای ایران پذیرفته شده نیست . اون ربطی به حسادت نداره زیاد

خب خوش پوش منظورت دقیقا چیه؟ اگه منظورت از ایناس که نافت معلوم میشه و شلوار گشاد و این داستانا . بخا ...

چقدر مرز تفکرت کوتاهه و بی در و پیکر! عزیزم خوش پوشی رو با بی حجابی اشتباه نگیر اون دختر که میگم خوش صورته و همیشه مرتب لباس میپوشه اطرافیانش در حد اون نیستن یعنی یجورایی حال بخود رسیدن و ندارن و دلشون نمیاد پول خرج کنن منظورم اینه

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️