2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منتظرم بارداربشم بعد بگیرم

ولی دوستم گرفت خیلی راضی بود میگفت اصلا فشار نمیاره

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بله مقدارغذا زیاده ولی اصولیه

نه نترس دوستم گرفت زود ب اندام ایده الش رسید

ولی ابنو در نظر داشته باش دوره ت ک تموم شد ول نکن هر رژیمی ک بگیری وا بدی چاق میشی.بعدشم کم بخور

تا سه چهار دوره رژیم لیمومی بگیر بدنت کم وزنی رو بپزیره

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
دقیقا برای منم خیلی زیاد بود😂ولی خب ۲ کیلو کم کردم دوره ی اول

چه جور رژیمی هست؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

من دو دوره گرفتم

البته دوره دوم رو ول کردم

وزن کم میکنی ولی من راضی نبودم ی سری غذاهای تکراری رو ۳ هفته باید بخوری اصلا هم انعطاف نداره منظورم غذای جایگزینه

همشم ترازو باید دستت باشه

بله مقدارغذا زیاده ولی اصولیه نه نترس دوستم گرفت زود ب اندام ایده الش رسید ولی ابنو در نظر داشته ب ...

شرمنده دستم اشتباه شد نوشتم بپزیره 

این بود: بپذیره

اخه الان یه عده میان ریپلای میکنن میگن اشتباهه

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…