2777
2789
عنوان

با همکاری قبلیم خیلی راحت تر بودم

78 بازدید | 7 پست

دلم براشون تنگ شده..همکارای جدیدم خیلی پرخاشگرن..شرکت قبلی تیم ما سه نفره بود هر کمکی بود بهم میکردیم..جای جدید به شدت پرخاشگرن و وقتی می‌خوام درمورد جزئیات کار بپرسم طرف پرخاشگرانه رفتار می‌کنه..آخه تیم ما دو نفر هست کلا 😔 میخواستم همکاری قبلیم رو بکشونم جایی که هستم امروز گفتند تمدید کردند

شاید کم کم عادت کنی بهشون عزیزم

خیلی سخته..به همکارهای قبلیم خیلی سریع عادت کردم و مثل یه گروه دوستی بودیم خوب تقسیم وظایف میکردیم بدون پرخاش هر کمکی میکردیم بهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته..به همکارهای قبلیم خیلی سریع عادت کردم و مثل یه گروه دوستی بودیم خوب تقسیم وظایف میکردیم ب ...

شاید تازه کاری اینجوری رفتار میکنن

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
شاید تازه کاری اینجوری رفتار میکنن

بعید میدونم..چرا آخه بخاطر جدید بودنم پرخاش کنند..شرکت قبلی اول من رفتم بعد دو نفر بعدی اضافه شدند به شدت هوای همو داشتیم یک بار بهم دیگه اخم نکردیم..وقتی مقایسه میکنم میبینم واقعا اونجا راحت تر بودم

بعید میدونم..چرا آخه بخاطر جدید بودنم پرخاش کنند..شرکت قبلی اول من رفتم بعد دو نفر بعدی اضافه شدند ب ...

پس خیلی شرایطت بده فعلا

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
پس خیلی شرایطت بده فعلا

متأسفانه آره..بمن گفتند هر سوالی داشتی از فلانی بپرس صبح اومدم سوال کنم ببینم فلان چیزی که سفارش دادیم مدلش هست و دقیقا ازش چیدمیخوایم...تا صداش زدم با پرخاش گفت بعدا بپرس منم بهم برخورد و نپرسیدم

متأسفانه آره..بمن گفتند هر سوالی داشتی از فلانی بپرس صبح اومدم سوال کنم ببینم فلان چیزی که سفارش داد ...

الهی بگردم غصه نخور عزیزم⁦❤️⁩