2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق اینه با وجود اینکه خیلی سختی کشیدی داخل زندگیت و اونقدر قوی هستی و برای خودت یه پا مردی یه مردی و ببینی اینقدر محکم باشه اینقدر محکم باشه که تو دختری که آنقدر محکمی در برابرش احساس امنیت کنی و دوست داشته باشی بهش تکیه کنی )/دلیل عاشق شدن خودم

وقتی عاشق کسی میشی ک اون فرد و از خودتم بیشتر دوس داشته باشی حاضر باشی ب هر قیمتی خوشحال باشه وقتی میبینیش دست و پاهات بلرزه و تو بهترین موقعیت های زندگیتم ب فکرش باشی بگی کاش الان اینجا بود کنارم...

اره عاشق بودم و هستم بهش رسیدم

رسیدم ب اون پسر مغرور ک سرشم بلند نمیکرد

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌

به نظرم عشق یعنی فقط اونو ببینی کسی رو با شخص مقابلت مقایسه نکنی ولی واسه ی خودتم ارزش قائل باشی خودتو پیشش کوچیک نکنی 

من ۷ ساله یکیو دوست دارم آخرش یه دختر اومد با طلسم جدایی منو و اونو از هم جدا کرد ۲ ماه باهاش عقد کرده تازه دختره هیچی نداره

عشق همین چیزای ساده روزمرمونه ک گاهی ب چشممون نمیاد اینکه برای حال خوب هم تلاش کنیم 

همین ک وسط شلوغی و کار و مشغله بهش فکر میکنیم و یه پیامی میدیم و...

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

عشق یعنی وقتی ازش دوری ؛ دلت براش تنگ بشه :/

دلتنگش بشی و بخای ک زودی ببینیش 

وقتی نیس انگاری یه چیزی کم داری 

ولی وقتی هس انگاری خیلی داری 

حالت خوبه از اینکه کنارته و مخای ک تا همیشه کنارت بمونه♡

عشق یعنی بهترینا رو براش ارزو کنی 

بیشتر از خودت دوسش داشته باشی 

عشق یعنی هیچوخ فراموشش نکنی حتی اگ رفته و نباش ولی جاش تو دلت باشه :/ 

عشق یعنی حال و دلت خوب باش از بودنش 

و خداروشکر کنی از بابت داشتنش 😍

شمع تراپی انجام میدم برای