2777
2789

اول باید عاشق عاقلانه شد بعد ازدواج کرد عشق یعنی درک متقابل یعنی احترام

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

عشق گذشتن از خود بدون چشمداشت..

عاشقای واقعی فقط رضایت و لبخند معشوق رو میخوان ..ودر کنارشون همیشه خوشحالن و طاقت دیدن ناراحتی معشوق رو ندارن

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق توهمی بیش نیست.ما آدما از هم خوشمون میاد یا به خاطر معیارهای ظاهری یا اخلاقی که هیچوقت هم به طور کامل شناخت حاصل نمیشه به هم علاقه مند و در نهایت وابسته میشیم.زمانی که فرصت بیشتری داریم تا کنار هم باشیم به شناخت عمیق تری از هم میرسیم و تازه میفهمیم که هیچی از هم نمیدونیم و همین باعث دلسردی میشه.

وقتی عاشق کسی میشی ک اون فرد و از خودتم بیشتر دوس داشته باشی حاضر باشی ب هر قیمتی خوشحال باشه وقتی م ...

این حس دست وپا لرزیدن وقتی اتفاق میفته که باهاش در ارتباط نیستی ونمیدونی اونم دوست داره یا نه،،ولی وقتی باهاش رابطه داری دیگه پاهات نمیلرزه، ولی بقیه چیزایی که گفتی درست بود به نظرم

این حس دست وپا لرزیدن وقتی اتفاق میفته که باهاش در ارتباط نیستی ونمیدونی اونم دوست داره یا نه،،ولی و ...

خب دیگه موقعی ک باهاش نیستی و میگم😂

الان ک دیگه اونجوری نیس...

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌