2777
2789
سوالم اینه که چرا کسی عاشق یه آدم فقیر نمیشه؟؟

چون ظاهر هم ملاکه برامردا آقایون از طریق چشماشون عاشق میشن خانوما از طریق گوش و شنیدن حرفای عاشقونه

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
این حس دست وپا لرزیدن وقتی اتفاق میفته که باهاش در ارتباط نیستی ونمیدونی اونم دوست داره یا نه،،ولی و ...

انوقت قلبت میزنه و بعد که بقول شما ارتباط داشتی و نزدیکید بهم رضایت از زندگی آرامش و لبخند به لب یه حس خوب ناب..

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه موقعی ک باهاش نیستی و میگم😂 الان ک دیگه اونجوری نیس...

میدونی من دوبار عاشق شدم بار اول طرف فامیل دور بود سالی یه بار میدیدمش پاهام میلرزید هیجان‌زده میشدم  چند سال الکی عذاب کشیدم

بهشم نرسیدم البته بهتر 

ولی الان باعشقم باهم رابطه داریم از اول که دیدمش مهرش به دلم نشست کم کم علاقمون بیشتر شد والان دوتایی داریم عاشق میشیم این حسی که الان دارم تجربه میکنم یه حس خیلی شیرینه ارامش دارم چون از حس اونم مطمئنم‌

اون عشق اول به نظرم عشق نبود نمیدونم چی بود

انوقت قلبت میزنه و بعد که بقول شما ارتباط داشتی و نزدیکید بهم رضایت از زندگی آرامش و لبخند به لب یه ...

دقیقا👏👏 عشقم همیشه میگه تو رابطه باید باشی تا عشق به وجود بیاد این حس درسته

عشق وقتی شیرینه که هر وقت خواستی بهش زنگ بزنی ببینیش قربون صدقش بری

نه عشق یه طرفه که فقط حسرته

چون ظاهر هم ملاکه برامردا آقایون از طریق چشماشون عاشق میشن خانوما از طریق گوش و شنیدن حرفای عاشقونه

پس یعنی احتمال اینکه یه خانم عاشق مرد فقیر بشه بیشتره چون به ظاهر خیلی توجه نمیکنه

ولی وقتی پسر فقیر باشه بازم تو درازمدت اون عشق دوامی نمیاره

پس یعنی احتمال اینکه یه خانم عاشق مرد فقیر بشه بیشتره چون به ظاهر خیلی توجه نمیکنه ولی وقتی پسر فقی ...

این نظر روانشناساس گلم 

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
جذاب شد پیشنهاد ازدواج هم داده یا فقط دوست باشین؟ 

اولش فقط دوستی بدون ازدواج

ولی الان کم کم داره حرف ازدواج میزنه

کسانی که قصد ازدواج ندارن عاشق که میشن نظرشون تغییر میکنه

میدونی من دوبار عاشق شدم بار اول طرف فامیل دور بود سالی یه بار میدیدمش پاهام میلرزید هیجان‌زده میشدم ...

اولین باری ک میگی بنظرم یجورایی تظاهر ب عاشقی بود اما الان عشقه ...

پایداار باشید عزیزم💋😁

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌