2821
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 141 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربون آدم چیز فهم استارتر میگه وضع زندگیش با این که تازه چند ماهه اومده سر خونه زندگیش اینجوریه خب ...

تازه گناهم نیس ثواب داره یه بچه ای که اندازه ی لوبیا هست الان بمیره بهتره تا روزی هزار بار آرزوی مرگ کنه

البته استارتر خیلی اشتباه کرد از اول باردار شد ناخواسته ینی که با طرف ادم رابطه نداشته باشه بشه وقتی شرایطشو میدونست باید خیلی مراقبت میکرد

تازه طلاقم باید بگیره چون این مرد با بچه بی بچه بدرد نمیخوره هیچ سیاستیم کار ساز نیس فقط زمان کتک خوردن به تعویق میفته

هیچ حکمتی توش نیس خرافاتو بزارید کنارتوروخدا 

چیزی ک از نظر شما خرافاته از نظر من نیست 

فقط گفتم گناهش گردن شما هم هست دیگه خود دانید 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
من از شما نظر خواهی کردم ن اینکه گزارس بزنید تاپیکمو قفل. کنید😔

ن گلم برای تایپک شما نیس جانا برای کاربر زدیم...

اتفاقا صفحات اول توضیح دادم براتون با دقت بخون گلم....

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)