2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 141 پست
تازه گناهم نیس ثواب داره یه بچه ای که اندازه ی لوبیا هست الان بمیره بهتره تا روزی هزار بار آرزوی مرگ ...

بله درسته

حالا ما نمیگیم سریع طلاق بگیره ولی سقط کنه تلاششو بکنه اگه شوهرش درست شد که هیچی اگه نه عمرشو هدر نکنه جدابشه بهتره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
زن و شوهر دعوا کنند احمقانی چون شما باور کنند.

یکی مثل تو شاید از نظر مالی هم به شوهرش وصله کسی چه میدونه وگرنه کسی که حتی آزار میبینه از شوهرش لفظا باید اون زندگیو بپاشه چه برسه به کتک

زنایی که حمایت خانواده استقلال مالی شغل و‌‌... دارن هرگز بخاطر حرف مردم و خاله زنکا تو این زندگیا نمیمونن ارزششون بیشتر از ایناس

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله درسته حالا ما نمیگیم سریع طلاق بگیره ولی سقط کنه تلاششو بکنه اگه شوهرش درست شد که هیچی اگه نه ع ...

عزیزم سقط زمان داره اگه وقتش بگذره انجام نمیدن همچین هیولایی تا چندسالم براش کمه درست بشه خدای نکرده مجبور بشه جای غیر قانونی بره عفونت کنه بمیره خوبه؟

عزیزم شرایطم مشابه شما بود... ولی خب خدا واسم نخاست ک بمونه....امضام.... امیدوارم مشکلاتت حل بشه ...

@sisijoon74 بخون گل

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
شما که تصمیمت رو گرفتی بیخود همه رو انداختی به جون هم پس لطفا تیتر رو عوض کن و بپرس واسه سقط باید چی ...

من تصمیمی نگرفتم!!!والا

لطفا برای سلامتی پسرکم یه صلوات بفرستین😇
عزیزم سقط زمان داره اگه وقتش بگذره انجام نمیدن همچین هیولایی تا چندسالم براش کمه درست بشه خدای نکرده ...

آره ولی استارتر میگه آخر هفت هفته هست پس میشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
باه خوندم عزیزم . برام دعا کن لطفا...

آمین جانا توام واس امضام دعا کن

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
آره بابا مشکل داره. خواست پر بازدید بشه

عزیزم تیترم هیچ ربطی به تصمیم برای سقط ن اش فقط حالمو با شما به اشتراک گذاشتم لطفا سریع قضاوت نکن..

لطفا برای سلامتی پسرکم یه صلوات بفرستین😇
آره ولی استارتر میگه آخر هفت هفته هست پس میشه

من نمیدونم تاچند هفته دیگه وقت هس ولی ممکنه اعصاب بچرو نداشته باشه اینم هس.اینجا یکی میگفت شوهرش خونرو دوربین گذاشته بود چون بچرو میخواست ساکت کنه بدون گوشی دادن بچه ونگ زد شوهرش اینو زد گوشی داد به بچه گفت ببین عرضه نداری ساکتش کنی

واقعا ریسکه موندم چجوری ادمی که به زن باردار رحم نکرده طی چند هفته درست بشه

من نمیدونم تاچند هفته دیگه وقت هس ولی ممکنه اعصاب بچرو نداشته باشه اینم هس.اینجا یکی میگفت شوهرش خون ...

اصلأ هیچ جوره نمیشه

بلاخره زن دست تنها هم نمیتونه به بچه برسه که باید کمکهای شوهرشم باشه حداقل تسکین بده که اونم عمرا شوهر استارتر کمکش کنه 😔

2790
2778
2791
2779
2792