2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 141 پست
عزیزم تیترم هیچ ربطی به تصمیم برای سقط ن اش فقط حالمو با شما به اشتراک گذاشتم لطفا سریع قضاوت نکن..

عزیزم خودتو ناراحت نکن اینجا مجازیه نباید از بعضیا انتظار داشته باشی

امیدوارم خدا کمکت کنه و همون چیزی که به صلاحته پیش بیاد

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
اصلأ هیچ جوره نمیشه بلاخره زن دست تنها هم نمیتونه به بچه برسه که باید کمکهای شوهرشم باشه حداقل تسکی ...

اصلا چرا باید یه بچه اینارو دوباره بهم وصل کنه؟این زن شاید نتونه دیگه بخاطر بچه ازدواج کنه یا هرچی

حالا طرف ادم بود میمرد فرق داشت نه اینکه آینه ی دق باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی از توهینات😔

ارزش نداره توچندتا تایپیک قشنگ خودشو نشون داده عزیزدلم اینا همونایی هستن ک میان مجازی عقده هاشون سربقیه خالی میکنن دلبرم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
عزیزم خودتو ناراحت نکن اینجا مجازیه نباید از بعضیا انتظار داشته باشی امیدوارم خدا کمکت کنه و همون چ ...

درسته اولش داشت انرژی مثبت میداد یهو خورد تو ذپقض بمنم تهمت زد😔😢کلا نمیدونم چرا زندگیم اینجوری شد از همه طرفم برام میاد...

لطفا برای سلامتی پسرکم یه صلوات بفرستین😇
درسته اولش داشت انرژی مثبت میداد یهو خورد تو ذپقض بمنم تهمت زد😔😢کلا نمیدونم چرا زندگیم اینجوری شد ...

عب نداره ناراحت نشو فقط مرگ هست که چاره نداره

خودت ماشاالله عاقل و بالغی بشین ببین با خودت و زندگیت چند چندی؟هر چند الان ۹۰ درصد بهت گفتن که سقط کن و جداشو.

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
عب نداره ناراحت نشو فقط مرگ هست که چاره نداره خودت ماشاالله عاقل و بالغی بشین ببین با خودت و زندگیت ...

درسته ممنونم عزیزم ...

لطفا برای سلامتی پسرکم یه صلوات بفرستین😇