2777
2789
عنوان

خراب میشه؟ (سیرابی)

1452 بازدید | 21 پست

امروز همسرم سیرابی خرید 

حالم خیلی خوب نبود نتونستم بشورمش گذاشتمش تو یخچال 

الانم تو یخچاله

اگ نذارمش فریزر فردا بشورمش خراب میشه؟ 

ایده برای راحت شستن سیرابی هم دارین؟ بار اولمه ک میشورم همیشه مامانم میشست😑😂

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩

وای سریع بشوربومیگیره بایدزیرآب نسبتا داغ بگیری وباچاقوتمیزش کنی اینطوری زودتمیزمیشه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای سریع بشوربومیگیره بایدزیرآب نسبتا داغ بگیری وباچاقوتمیزش کنی اینطوری زودتمیزمیشه

الان توانش ندارم خونریزیم شدیده

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩
الان توانش ندارم خونریزیم شدیده

پس بزارفریزتابونگیره

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
الآنم زنگ بزنه مادر بیاد

شهر غریبم

یه قابلمه اب جوش بیار بنداز توش بعد یه دیقه درشون بیارو با چاقد بکش ب اون چیزاش میره 

ما همیشه اینجور تمیز میکنیم 

چون اون ب اصطلاح خاکشیراشو دوس نداریم 

و با روش بالایی سفید سفید میشه 

فقط  زیاد نذاری تو اب جوش ک  سفت بشن یا جر بشن

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
با جوش شیرین بشورش بوی گندش هم میره میکروباش هم میرن .بعد اون چیزمیزا روشو باچاقو بکن 

چجوری با جوش شیرین بشورم ؟ 

اگ جوش شیرین بریزم روش و بذارم تو یخچال تا فردا خراب میشه؟ 

2790
2778
2791
2779
2792