2777
2789
عنوان

خراب میشه؟ (سیرابی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 21 پست
هوسم کرد

😅😬

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه الان چیزی روش نزار فقط لا دوسه تا مشما بپیچون بزار فریزر 

ممنون عشق جان

من باید تا ۲۵ سالگی با خواست و یاری خدا (به زبان اسپانیایی تسلط پیدا کنم و بتونم در رشته نقاشی تحصیل کنم و مدرک آموزشگاه نقاشی بگیرم و سطح دو حوزه رو با بهترین معدل به پایان برسونم و برای سطح سه تلاش کنم ) من علاوه بر این اهداف از خدا میخوام ک کمکم کنه تا ۲۵ سالگی بسیاری از اخلاق های بدم رو ترک کنم 😘💪🏻💪🏻💪🏻لطف کنید برای رسیدن به اهدافم برام دعا کنید 🥰🤩

یه قابلمه آب ولرم پر کن،یه آسپرین یا یه قاشق حوش شیرین توش بریز،بعد سیرابی رو بذار توش،بذار پنج دقیقه بمونه ،بعد برو‌پاکش کن،با همون دست تمییییز تمیییییز میشه،اصلا نیازی به چاقو‌و اینا هم نیست 

آموزش کامل خواستی تو‌گوگل فیلمش هس 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
یه قابلمه آب ولرم پر کن،یه آسپرین یا یه قاشق حوش شیرین توش بریز،بعد سیرابی رو بذار توش،بذار پنج دقیق ...

ممنونم عزیزم 

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰