2777
2789
چی شده مگه؟

روزای تکراری بدون هیچ هدفی 

خیلی دوست داشتم هدف داشته باشم ولی نمیتونم داشته باشم 

پیش خانوادمم ولی خیلی تنهام دوستی ندارم برم پیشش یا برم باهاش بیرون هیچکس نیست فقط خودمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزای تکراری بدون هیچ هدفی  خیلی دوست داشتم هدف داشته باشم ولی نمیتونم داشته باشم  پیش خ ...

وا خب برا خودت هدف درس کن

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل
روزای تکراری بدون هیچ هدفی  خیلی دوست داشتم هدف داشته باشم ولی نمیتونم داشته باشم  پیش خ ...

خوبه که یه زندگی معمولی داشته باشی منم حتی یه زندگی معمولی ندارم  همش بدبختی بیچارگی مصیبته واقعا من یکی فقط به درد مرگ میخورم

توراخدا ناشکری نکن تنت سالم باشه انشاالله بقران هیچی بهتر از سلامتی نیست از داشته هات لذت ببر 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
برون ز خویش‌کجا می‌ روی جهان خالیست...

نه بابا 

پس مردم چی همیشه سرشون شلوغه در حال گشتن خوش گذرونی چرا من ازین خوشیا ندارم همیشه تنها خب ادم بره بمیره که بهتره این زندگی پره حسرته

خیلی ها مث خودتن عزیزم فقط شما نیستی. تنهایی برو برا خودت پیاده روی و آهنگ های شاد گوش بده،سریال های طنز دانلود کن نگاه کن،فیلم ببین،کتاب های خوب و هیجان انگیز بخون و درکل خودتو سرگرم کن و باخودت خوش باش😊دو روز دنیا ارزش ناراحتی و نداره