2777
2789
دانشجوام ترم 2 تا حالا نرفتم دانشگاه حضوری  خیلی دوست دارم برم سر کار پول دربیارم جمع کنم ولی ...

اهان خوب پس بی کارم نیستی دانشجویی دیگه 

عالیه 

برای دوستی میشه ویدئو کال داشته باشین باهم دوست بشین هم دخترها و پسرها 

بذای کار هم ببین میتونی درس انلاین تدریس کنی مثلا ریاضی به بچه های دبستانی یعنی عالیههه الان اکثرمادرها از خدا میخوان همچین معلمی بذای بچه شون 

قیمت رو زیاد بالا نگیرولی که مشتری جمع کنی

خوبه که حداقل یکیشون هس من هیچکدومشونو ندارم شکر خدا تنهای تنهام

دارم اما چه فایده نمی تونه کاری کنه برام الان سه شبه همراه شوهرمم تو بیمازستان مامانم اجازه نداده بابام بیاد که من برم استراحت کنم گفت اگه رفتی میام ابروت در بیمارستان میبرم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیان هیچ کدومشون مامانم که یذره میاد راه بره کلی غر میزنه هیچکس نیست اگه بود که تو خونه نمینشستم تو ...

ای بابا چه بد☹فقط باید سعی کنی خانواده ت و قانع کنی که اجازه بدن بری بیرون خودت و بهشون بگو که یه دلیل قانع کننده برات بیارن که نمیتونی بری بیرون

اگرم نمیذارن به هیچ وجه که بیخیال بشین فیلم و سریال دانلود کن ببین و الکی حرص نخور

دارم اما چه فایده نمی تونه کاری کنه برام الان سه شبه همراه شوهرمم تو بیمازستان مامانم اجازه نداده با ...

حداقل اگه یه زنگم بهش بزنی بتونی باهاش حرف بزنی حالتو بپرس مهربون باشه باهات خودش دلگرمی به خدا من اینقدر با هیچکس حرف نزدم افسردگی گرفتم 

حداقل اگه یه زنگم بهش بزنی بتونی باهاش حرف بزنی حالتو بپرس مهربون باشه باهات خودش دلگرمی به خدا من ا ...

اصلا دیگه کارش ندارم دیروز یه جیزی بهم گفت که انگار یکی قلبم و از تو سینه ام در اورد همون جا تو دل خودم عذا داری کردم برا مامانم اون برا من مرد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بعد انلاین چجوری میشه تدریس کرد؟

با واتس اپ یا اسکایپ تماس تصویری میگیری 

و روی تخته براش توضبح میدی 

بهش تمرین میذی که با صدای بلند باهم حل کنین 

تبلیغ رو از اشناها شروع کن به هم میگن 

الان فصل امتحان هست خیلی ها نیاز دارن 

به امید خدا عزیزم همه چیز درست میشه غصه نخور 

نباید در 20سالگی حس غم و نا امیدی داشته باشی 

دنبال حل کردن مشگل باش نه سختی ش 

بیا اینجا بگو چه کردی