2777
2789
خب نمیشه  شرایطشو ندارم خانوادمم نمیزارن

چ ربطی داره ! هدفت حتی میتونه خوندن زبان انلاین تو خونه باشه مصلا میگم مقصر خودتی

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراچی شده

بدبختی که شاخ و دم نداره معلوم باشه 

از دست پدر بی شرفم و مادر احمقم به تنگ اومدم اینقدر تو این زندگی بهم ظلم شده که حتی اگه خدا هم بیاد پایین حالم خوب نمیشه خدا ازشون نگذره هرگز حلالشون نمیکنم ارزوم مرگ خودم یا مرگ پدرمه توروخدا دعا کن یکیش بشه و من خلاص شم

خیلی ها مث خودتن عزیزم فقط شما نیستی. تنهایی برو برا خودت پیاده روی و آهنگ های شاد گوش بده،سریال های ...

نمیشه وقتی میخوام برم بیرون انقدر میپرسن ازم کجا میری انقدر سرم میترسن که ضدحال میشه نمیرم بیرون روزای بعدم دیگع انگیزه ای ندارم واسه بیرون رفتن 

میگم اگه قرنطینه نبود میرفتم دانشگاه دوست پیدا میکردم ولی شانس من وقتی خواستم برم دانشگاه قرنطینه شدو کرونا اومد حالا حالا ها هم همینجوریه 

نه بابا  پس مردم چی همیشه سرشون شلوغه در حال گشتن خوش گذرونی چرا من ازین خوشیا ندارم همیشه تنه ...

تو این شرایط کرونا کسی که داره میگرده داره اشتباه میکنه... ضربه اش رو هم میخوره...

ببین گلم عقیده ی من اینه‌...

خونه و زندگیم رو طوری درست کردم که برای اینکه دلم باز شه هر جا باشم خودمو به خونه میرسونم... نه اینکه از خونه به جایی پناه ببرم...

فقط خودت میتونی حال خودتو خوب کنی... بقیه در حد مسکّن میتونن حالتو خوب کنن... موقتی... آخرش باز خودتی و خودت...

کسی چه می داند که من به گوشه ی خلوت چه عالمی دارم...
😂😂خب خسته شدم خسته میشی چیکار میکنی ناله نمیکنی؟

قر نزززن دخمل 

الان 20 سالته 

دانشجویی؟؟؟چی کار میکنی؟؟یعنی 20سال از خدا عمرگرفتی چرا هییییچچ انگیزه ایی نداری؟؟من هم سنت بودم در حال بالا رفتن از درو و دیوار دوتا دانشگاه بودم سرگار میرفتم هزارتا برنامه داشتم 

بدبختی که شاخ و دم نداره معلوم باشه  از دست پدر بی شرفم و مادر احمقم به تنگ اومدم اینقدر تو ای ...

درکت میکنم من پدر خوبه اما مادرم نه نمیزاره بابام هم برام کاری کنه اینقدر الان تو شرایطی بدی هستم که هیچ کس درکم نمیکنه باورت میشه شوهرت مریض باشه پناه بیاری به خانواده ات بعد مادرت بیرونت کنه از خونه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم میشه بگی دوست داری چه کاری انجام بدی و چه مانعی سر راهت هست؟  ما اینجاییم تا بهم دیگه کم ...

دوست دارم چند تا دوست داشته باشم قابل اعتماد شبیه خودم نزدیکم باشن باهم بریم بیرون بریم پیاده روی باهاشون صمیمی بشم 

دلم میخواد مثه بقیه دخترای همسنو سالم زندگی کنم 

ولی نمیشه نه دوستی دارم نه میتونم پیدا کنم

تا چند سال پیش که 15 16 سالم بود یه عالمه دوستو رفیق داشتم باهم هر هفته بیرون بودیم دیگه هی کم شدن و رفتن از این شهر تا الان که من هیچکسو ندارم

نمیشه وقتی میخوام برم بیرون انقدر میپرسن ازم کجا میری انقدر سرم میترسن که ضدحال میشه نمیرم بیرون روز ...

خب برا چی نمیذارن؟اگه تنهایی نمیذارن با مامانت یا یکی از اعضای خانواده ت برو.بگو حوصله م سررفته بیاید بریم پیاده روی😊

والا من که چندترم رفتم دانشگاه و به جز چندنفر که فقط باهم حرفای درسی میزنیم دوست دیگه ای ندارم😂ایشالا که میری دانشگاه و کلی خوش میگذرونی اما واقعا دانشگاه همچین آش دهن سوزی هم نیس😁

قر نزززن دخمل  الان 20 سالته  دانشجویی؟؟؟چی کار میکنی؟؟یعنی 20سال از خدا عمرگرفتی چرا هی ...

دانشجوام ترم 2 تا حالا نرفتم دانشگاه حضوری 

خیلی دوست دارم برم سر کار پول دربیارم جمع کنم ولی خانوادم فکر میکنن بچم ضعیفم 

بعدم هیچی پول نمیدن بهم که بگم حداقل اونا پشتمن 

خب برا چی نمیذارن؟اگه تنهایی نمیذارن با مامانت یا یکی از اعضای خانواده ت برو.بگو حوصله م سررفته بیای ...

نمیان هیچ کدومشون مامانم که یذره میاد راه بره کلی غر میزنه هیچکس نیست اگه بود که تو خونه نمینشستم تو این هوای قشنگ بهاری