2777
2789
عنوان

دعانویس

573 بازدید | 39 پست

سلام دوستان

ی سوال خیلی جدی!

ی زمانی توی جامعه رفتن پیش دعانویسها برای قشری بود که از لحاظ سواد و فرهنگ سطح پایین بودن ولی الان از همه جور قشری دارن می‌رن پیش دعانویسها

شما به دعانویس اعتقاد دارید یا دعا گرفتید تا حالا؟

لطفا برام بنویسید نتیجشو🌹

اصلا قصد توهین ندارم

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

نه اعتقاد ندارم و نرفتم...هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست😊❤

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اعتقاد دارم ولی اصلا هیچوقت نمیرم پیششون زندگی ادمو نابود میکنن

خب چجوری اعتقاد پیدا کردید؟

کسی و دیدید که این کار و کرده؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
اره رفتم واسه فروش یه تیکه زمین ..ک فروش هم رف

مگه زمینتون طلسم شده بود؟

والا من ک تاحالا نرفتم ..ولی میشناسم کسی ک با دعا کاری کرد زندگیش از این رو ب اون رو شد پسری ک اینو آدم حساب نمی کرد باهاش ازدواج کرد حالا هم میگن تا ی مدت میگذره انگار دعاش بی اثر میشه پسره ازش متنفر میشه دختره باز میره دعا میگیره....ده ساله ازدواج کردن دائم دعا میگیره تو خونشون پر از دعا هست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

خب چجوری اعتقاد پیدا کردید؟ کسی و دیدید که این کار و کرده؟

اره دیدم دعا گرفتن 

وای چن سال پیشم با مامانم رفتیم پیش یکیشون من اون موقع چیزی نمیدونستم وگرنه نمیزاشتم😑

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍