2821
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 39 پست

دعا نویس دیدم پیشش رفتم ولی واسه خودم دعا نگرفتم ولی از دیدم خیلی تعسیر داره با چشم خودم  دیدم آخری همین داداش خودم طلسم گرفته بودن حالش بد بود تا مادرم نرفت باطن نکرد حال داداشم خوب نشد  تعسیر طلسم های زن عموم هنوز توی زندگی ما هست 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من خودم پارسال ی شماره از اینستا پیدا کردم که سرکتاب رایگان باز میکرد

بعد خیلی چیزاشو درست گفت

من خودمم عقیده دارم تا خدا هست به غیر اون متصل شدن گناهه ولی بعد از اون روز یکم نسبت به دعا نویسی یکم دودل شدم

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

تاثیر داره اما تا ۴۰ روز 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

مگه زمینتون طلسم شده بود؟

اره تازه طلسم سنگینی داره از خواهرم سنگینی طلسم زن عموم افتاده روش خیلی قوی هستش توی قبرستون دفن هستش 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
اعتقاد دارم ولی اصلا هیچوقت نمیرم پیششون زندگی ادمو نابود میکنن

چرا؟ 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خب چجوری اعتقاد پیدا کردید؟ کسی و دیدید که این کار و کرده؟

سلام بله من برای برگشت یه خواستگار خوبم پیش سه تادعانويس رفتم و نتیجه این شد که نه اون تونست ازدواج کنه نه من دیگه واسم خواستگار اومد

دعا ۴۰ روزه هستش طلسم عمری هستش نسل به نسل میرسه

منم منظورم دعا بود عزیز راستش طلسمو نمیدونم

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13  308       

اخه من خودم پارسال ی شماره از اینستا پیدا کردم که سرکتاب رایگان باز میکرد بعد خیلی چیزاشو درست گفت ...

ما۱۰ سال واسه خواهر سر کتاب با قرآن باز میکنند تا حالا بالای ۱۰ نفر گفتن بختش سنگینه  سنگینه طلسم افتاده روش همه شون همین میگند ولی نتونستن سنگینی شو کم کنند

ادم پای جن و روحو ب زندگیش باز میکنه دیگه

دعا یا طلسم؟

اخه دعا همش ایه های قرانه

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز