2821
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 39 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شماره ای نداری از دعانویسی که باعث فروش زمینت شد؟

عزیزم اصن با غریبه کار نمیکنن منم الان حدود س سالی هست ک دیگه پیششون نرفتم...

حس یه ادم 30 ساله رو دارم...واسه یه کارهایی زوده واسه یه کارهایی دیر😭
ما۱۰ سال واسه خواهر سر کتاب با قرآن باز میکنند تا حالا بالای ۱۰ نفر گفتن بختش سنگینه  سنگینه طل ...

یعنی چی سنگینه؟

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم

برای من سرکتاب باز کرد گفت همزادت بختت و بسته ولی من ی خواستگار داشتم

البته هنوز ۱۸ سالمه

❌درخواست دوستی ندید لطفا❌   این عادلانه نیست که دوهفته نبودم ولی برای هیچکس مهم نبود😬🙄🤣                                                    برام دعا کنید لطفا اگر دعا کردید بگید براتون صلوات بفرستم
یعنی چی سنگینه؟

یه جوری جلوی ازداوج خواهرم گرفته فکرش بکن طرف عاشق خواهرم میشه خواهرم می خواد به خوادم میگه اجازه خواستگاری میگیره اما یه مشکل پیش میاد نمیشه   خواهرم خیلی خواستگار داره ولی بختش سنگینه ازداوجش جور نمیشه یه جور میشه بهم می خوره 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
برای من سرکتاب باز کرد گفت همزادت بختت و بسته ولی من ی خواستگار داشتم البته هنوز ۱۸ سالمه

سن تو کمه خواهر من ۳۰ سالشه دوبار نامزدیش بهم خورده  از همه نظر عالی هستش خواهرم

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
2824
2823
2791
2779
2792