تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 عنوان حاجت روایی 362 بازدید | 51 پست دوستان چجوری به حاجتتون رسیدین چه دعایی یا چه چیزی خوندین ؟ روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤ 1400/02/05 | 17:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 ختم قرآن واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 منم لایک کن عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 ختم قرآن چقد طول کشید ؟به جاجتتون رسیدین؟ روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
bhztah عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 ختم قرآن چجوری تو همون ۳۰ روز نذر چه امامی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
تینا۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 6297 منکه هنوز به حاجتم نرسیدم چکار کردین که نتیجه نگرفتی؟ روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 چقد طول کشید ؟ به جاجتتون رسیدین؟ هنو ختم تموم نشد به حاجتم رسیدم حاجتم شفای بیمار بود بیمار سرطانی واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
ادموهوا عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 4114 من نذر کردم قران و ختم کنم انشالله که حاجتمو بگیرمزیارت عاشورام خیلی خوبهدعای معراج
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 چجوری تو همون ۳۰ روز نذر چه امامی نه عزیزم مدتشو تعیین نکردم نگفتم ۳۰روز گفتم برای حاجت روایی ختم قرآن میخونم واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
del__shekasteh عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 8145 دعای توسل و چله ی زیارت عاشورا اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀